ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερίσα: "Ο Μπεργκ μου λέει να κάνω υπομονή"

Μπερίσα: "Ο Μπεργκ μου λέει να κάνω υπομονή"
Μπερίσα INTIME SPORTS

Ο Βάλμιρ Μπερίσα μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στις συμβουλές του Μάρκους Μπεργκ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο 18άχρονος (τότε) Σουηδός επιθετικός ήταν μία από τις μεταγραφικές εκπλήξεις του Παναθηναϊκού, αφού δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί στην πρώτη ομάδα.

Μετά από αρκετούς μήνες, ο Μπερίσα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους πράσινους εναντίον της Κέρκυρας και μίλησε για το θέμα σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

"Ναι, μπήκα στο 80ο λεπτό και είχε ακόμα 3-4 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι ωραίο να παίζεις σε επίσημο αγώνα. Ο προπονητής μου μου είπε να μπω μέσα και να σκοράρω, όμως δεν βρέθηκα σε θέση βολής. Παρόλα αυτά βοήθησα όσο μπορούσα", είπε αρχικά ο επιθετικός των πράσινων.

Έχεις βελτιωθεί στην Ελλάδα;

"Ναι, έτσι πιστεύω. Ξέρω πως μπορώ να τα καταφέρω στην πρώτη ομάδα. Στο πρώτο μισό δεν ήμουν έτοιμος, όμως αγωνίστηκα σε φιλικά με ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί έδειξα πως μπορώ να αντεπεξέλθω για την πρώτη ομάδα".

Για τη σχέση του με τους Μπεργκ, Μπαϊράμι, είπε: "Ο Μάρκους μου λέει να μην αγχώνομαι. Μου εξήγησε πως στην ηλικία μου ελάχιστοι ποδοσφαιριστές παίζουν βασικοί και πως πρέπει να έχω υπομονή και να δουλεύω σκληρά".

Μετά το ντεμπούτο μου, ήρθε και μου μίλησε: "Στο είπα πως με υπομονή με δουλειά θα πάρεις την ευκαιρία σου και όλα θα έρθουν μόνα τους", είναι πραγματικά σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μου".

Για το μέλλον του, τόνισε: "Η σεζόν δεν έχει τελειώσει οπότε είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Μετά θα δούμε. Θα επιστρέψω στην Ρόμα και θα κάνω προετοιμασία. Εάν δεν πείσω, τότε θα κοιτάξω έναν ακόμα δανεισμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ