ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: ''Βρίσκουμε ρυθμό''

Μπεργκ: ''Βρίσκουμε ρυθμό''
Μπεργκ INTIME SPORTS

Εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Βέροιας ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως οι ''πράσινοι'' έχουν βρει τον ρυθμό τους και τα πατήματά τους.

Ο Σουηδός επιθετικός με ένα κερδισμένο πέναλτι, μια κερδισμένη αποβολή και ένα γκολ απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας, είπε αρχικά: ' 'Ήταν μια σημαντική νίκη και εγώ είχα καλή απόδοση".

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει "σφήνα" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απάντησε: " Δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για πρωτάθλημα".

Για το συμβόλαιο του σχολίασε: " Δεν έχω πολλά να πω για αυτό το θέμα. Θα έρθει η προσφορά και θα το κοιτάξουμε προσεκτικά". Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είπε τα εξής: " Είχαμε ένα δύσκολο ματς στη Ρωσία. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό και τα πατήματα της. Θα πάμε για τη νίκη στο Αγρίνιο".

Μπούρμπος: "Μακάρι στο τέλος πρωταθλητές"

"Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μακάρι να φτάσουμε στο τέλος ως πρωταθλητές", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε:

"Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Ξέραμε ότι μετά από διακοπή δεν είχαμε κερδίσει τις τελευταίες φορές. Είχαμε καλή απόδοση και δεχτήκαμε γκολ από μια ανώφελη φάση. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, προχωράμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ