ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Θέλω να μείνω στην ομάδα"

Μπεργκ: "Θέλω να μείνω στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν το ραντεβού για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Μάρκους Μπεργκ έστειλε μήνυμα παραμονής στους φίλους του τριφυλλιού.

Στην διάρκεια της Κυριακής αναμένεται να υπάρξει το ραντεβού των εκπροσώπων του Μάρκους Μπεργκ με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Λεωνίδα Βόκολο και να μιλήσουν για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού άσου μέχρι το 2018.

Ο ίδιος ο 27χρονος στραίκερ μετά το φιλικό με την ΑΕΚ δήλωσε πως θέλει να μείνει στην ομάδα αρκεί να υπάρξει ταύτιση απόψεων από τις δυο πλευρές και χαρακτήρισε τιμή του που ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο του.

Ο Σουηδός αναφέρθηκε και στο φιλικό με την ΑΕΚ αλλά και στην μη διεξαγωγή αγώνων χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Τα φιλικά είναι προφανώς καλύτερα από την προπόνηση. Ένιωθα καλά σήμερα και μου άρεσε που έπαιξα. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κερδίσαμε και είναι κρίμα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων:
«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που γίνονται με το Πρωτάθλημα. Είναι σκ…α που δεν παίζουμε. Μπορούν να συμβούν πράγματα και να μην γίνει μια αγωνιστική, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και κάνει κακό στο ποδόσφαιρο.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί απογοητεύονται με τέτοιες καταστάσεις. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με εκπλήσσει που έγινε στην Ελλάδα αλλά νομίζω που είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί από τους αρμόδιους».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του:

«Θα δούμε. Είμαι θετικός. Πολλά πράγματα πρέπει να είναι σωστά για τις δυο πλευρές για να συμφωνήσουμε και πάλι. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε. Αν όλα πάνε καλά, εγώ προφανώς θέλω να μείνω. Είναι τιμή μου που η ομάδα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ