ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ ο μεγαλοπρεπής

Μπεργκ ο μεγαλοπρεπής

Το Sport24.gr κάνει μια αναδρομή σε όσα έχει κάνει ο Μάρκους Μπεργκ μέχρι σήμερα με την πράσινη φανέλα. Απολαύστε ΟΛΑ τα γκολ του στον Παναθηναϊκό (VIDEO).

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου επέμενε στην απόκτησή του ελπίζοντας ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα καταφέρει να αναγεννηθεί στην Ελλάδα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι αμφέβαλλαν για το εάν ο Σουηδός, η καριέρα του οποίου είχε πάρει την κατιούσα, θα το κατάφερνε.

Ο αγωνιστικός χώρος όμως είναι ο καθρέφτης του κάθε ποδοσφαιριστή και εκεί ο Μάρκους Μπεργκ έκλεισε στόματα.

Μπορεί στην αρχή να ήταν φανερό ότι του έλειπαν παιχνίδια και αγωνιστικός ρυθμός, ωστόσο η ποιότητα του ήταν ολοφάνερη. Ο Σουηδός μόλις άρχισε να πατά καλά στα πόδια του έγινε το απόλυτο εργαλείο για το επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο με τη δεινότητα του στο σκοράρισμα αλλά και με τις ασίστ όσο και με τον τρόπο που βοηθούσε στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ίσως ακόμα και ο Γιάννης Αναστασίου να μην περίμενε ο Μπεργκ να καταφέρει να "κουμπώσει" τόσο καλά σε αυτό που ζητούσε εκείνος. Ένα σταρ ο οποίος θα έβαζε το "εγώ" κάτω από την ομάδα και θα βοηθούσε τους νεαρούς συμπαίκτες του να... "εκκολαφθούν" ποδοσφαιρικά.

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς. Μιας χρονιάς που ξεκίνησε με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και να έχουν μία άκρως νεανική ομάδα. Τρεις εβδομάδες πριν το τέλος της όμως ο Παναθηναϊκός ήδη έχει προσθέσει στην τροπαιοθήκη του το Κύπελλο και παρουσιάζει τεράστια αγωνιστική βελτίωση από την αρχή της χρονιάς.

Τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο αιχμή του δόρατος για τους πράσινους ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο 27χρονος επιθετικός με 15 γκολ και 7 ασίστ στη Λίγκα σε 29 συμμετοχές και στο Κύπελλο σε πέντε συμμετοχές είχε επτά τέρματα με αποκορύφωμα φυσικά το χατ τρικ που σημείωσε στον τελικό.

Θυμηθείτε όλα του τα τέρματα με την πράσινη φανέλα μέσα από ένα βίντεο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ