ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μπορούμε το τρία στα τρία"

Μπεργκ: "Μπορούμε το τρία στα τρία"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε το σύνθημα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι από εδώ και στο εξής το τριφύλλι θα τα πάει καλύτερα.

Την πίστη του στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό άσο να δηλώνει χαρούμενος από την επιστροφή του και να αφιερώνει το γκολ στην οικογένεια του. Ο επιθετικός του τριφυλλιού υποστήριξε πως οι πράσινοι μπορούν να πάρουν τρεις νίκες στα ματς που έρχονται με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού δουλεύουν σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά ο Σουηδός είπε:

Για την επιστροφή του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Φυσικά ήταν ιδιαίτερο για μένα που επέστρεψα μετά από τόσο καιρό. Μου δίνει περισσότερη χαρά το γεγονός πως σκόραρα».

Για το αν είναι 100% έτοιμος:
«Σίγουρα δεν είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα. Ναι μεν έχω δουλέψει πολύ αλλά αυτό που θα με φέρει εκεί που θέλω είναι τα παιχνίδια. Με έχει βοηθήσει πολύ η προπόνηση και πιστεύω πως μέσα από τα ματς θα αρχίσω να αποδίδω όπως μπορώ για να βοηθήσω τη ομάδα».

Για το γεγονός πως χωρίς αυτόν τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλά:
«Έχω ξαναπεί πως είμαστε μια καλή ομάδα. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε σκληρά. Μέχρι τώρα αυτό έχει φανεί σε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά σε άλλες περιπτώσεις δεν φάνηκε. Από δω και πέρα θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πως για να το πετύχουμε αυτό ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά και αυτό κάνουμε καθημερινά».

Για τα τρία ματς με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ, που ακολουθούν:
«Είναι δύσκολα ματς και τα τρία. Είναι καλές ομάδες οι αντίπαλοι. Όμως έχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πού αφιερώνει το γκολ που πέτυχε:
«Στην οικογένειά μου γιατί με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει και στα καλά και στα δύσκολα. Το διάστημα του τραυματισμού μου που ήταν από τα δύσκολα ήταν δίπλα μου γι’ αυτό σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και μπορώ να τους αφιερώσω το γκολ».

Μπούι: "Ο τρόπος μου για να τον ευχαριστήσω"

Ο Ουασίμ Μπούι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και αμέσως έτρεξε να πανηγυρίσει αγκαλιάζοντας τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την κίνηση του αυτή σημειώνοντας:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γενικά στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση».

«Στα δύο προηγούμενα ματς με PSV και Ολυμπιακό είχαμε πάει πολύ καλά αμυντικά, τώρα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και επιθετικά εξίσου καλά. Θέλουμε να βελτιωθούμε κι άλλο γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Για την αγκαλιά στον Γιάννη Αναστασίου:
«Από την πρώτη στιγμή μου έχει δείξει πόσο πιστεύει σε μένα και ήταν ο τρόπος μου για να τον ευχαριστήσω».

Για την επιστροφή του Μπεργκ:
«Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, τρομερός επιθετικός. Το δείχνει και το γεγονός ότι σκόραρε με την επιστροφή. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ η παρουσία του».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ