ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση η εμφάνιση μας"

Μπεργκ: "Μας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση η εμφάνιση μας"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ θεωρεί ότι η πρόκριση δεν χάνεται στην Λεωφόρο και τόνισε ότι δεν μπορεί να περιμένει για την ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το 0-0 από την Λιέγη σε ένα ματς όπου κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα ή δυο τέρματα όπως δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος του τριφυλλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι η εμφάνιση αυτή δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση στους παίκτες των πράσινων ενόψει της ρεβάνς:

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ήταν κρίμα και είμαστε πικραμένοι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Για αυτό τον λόγο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Το σημαντικό είναι ότι πλέον έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας.

Παρότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, με την εμφάνιση που κάναμε, νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον αγώνα που έρχεται. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες πλέον για να περάσουμε και ανυπομονώ πολύ για το παιχνίδι στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας».

Κοτσόλης: "Παναθηναϊκός σημαίνει Ευρώπη"

«Όπως έχω ξαναπεί ο Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένος με τις ευρωπαϊκές διακρίσεις για αυτό και πρέπει να κάνουμε τη διάκριση και να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς στη Λεωφόρο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ