ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Μπεργκ: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ όσο και για τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε. Δείτε τι δήλωσαν Νίκος Καρέλης ,Τάσος Λαγός και Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, δήλωσε πανευτυχής για τη νίκη της ομάδας του επί της Μίντιλαντ αλλά και τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε στην αναμέτρηση. Οι αντεπιθέσεις ήταν το κλειδί της νίκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καρέλης. Την ίδια εμφάνιση και στη Δανία ζήτησε ο Τάσος Λαγός. Την αντίδραση μετά το πρώτο γκολ εξήρε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Δείτε ακόμη τι δήλωσαν Ουασίμ Μπούι και Γκόρντον Σίλντεφελντ.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 1-0, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εξασφαλίσαμε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ήταν πολύ σημαντικό το πέναλτι, γιατί επετεύχθη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Από εκεί και πέρα ήμασταν σίγουροι για περισσότερα γκολ, αλλά και το 4-1 είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είχα πετύχει τέσσερα γκολ πριν από έξι - επτά χρόνια στην Ολλανδία, ήταν πολύ καιρό πριν και είμαι ευχαριστημένος που το κατάφερα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μετά την είσοδο στους ομίλους και θα δούμε"

Καρέλης: "Σημαντικό το σκορ"

Ο Νίκος Καρέλης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη, αλλά και το γεγονός ότι βοήθησε τον Μπεργκ να χριστεί σκόρερ.

"Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε με 4-1 στην έδρα μας, χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε και άλλα γκολ, όμως κάναμε μεγάλη προσπάθεια όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μπορέσαμε να επιστρέψουμε και να φθάσουμε στη νίκη, δείχνοντας την δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό. Εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις και το αργό αμυντικό δίδυμο των Δανών", είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια δήλωσε χαρούμενος για την ασίστ που έδωσε στον Σουηδό συμπαίκτη του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ασίστ, είναι πολύ μεγάλος παίκτης και το έχει αποδείξει πολλές φορές όπως και σήμερα. Εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτόν".

Λαγός: "Πάμε στη Δανία να παίξουμε το ίδιο καλά"

"Είχα ένα τραυματισμό. Ήθελα να συνεχίσω, αλλά καλύτερα που βγήκα για να μην κοστίσει στην ομάδα γιατί δεν μπορούσα να μαρκάρω καλά". Όσον αφορά την αναμέτρηση, δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να πάρουμε ένα σκορ που να μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης και τα καταφέραμε. Σίγουρα ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα αλλά στη Δανία θα πάμε σαν να μην έχει κριθεί τίποτα, να παίξουμε το ίδιο καλά και να έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα".

Επίσης, σημείωσε: "Ήταν μια άτυχη στιγμή σε ένα επικίνδυνο φάουλ. Το ίδιο πάθαμε και με τη Σταντάρ που σε δυο φάσεις δεχτήκαμε δυο γκολ, αλλά σήμερα αντιδράσαμε καλύτερα και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες κάτι που ήταν θετικό. Σήμερα μας αφύπνισε το γκολ του αντιπάλου κι ευτυχώς καταφέραμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν το καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς".

Πράνιτς: "Πηγαίνουμε βήμα-βήμα"

"Δεν αρχίσαμε τόσο καλά. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε. Μετά κατορθώσαμε να επιστρέψουμε όμως. Καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Ο Μπεργκ ήταν συγκεντρωμένος 100% και μας βοήθησε για να φτάσουμε σε μία νίκη που την αξίζαμε. Νομίζω πως κάναμε αυτό που έπρεπε έτσι ώστε να γίνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Δείχνουμε πως είμαστε δυνατοί στην Ευρώπη. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μετά θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς", δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Πράνιτς ενώ στη συνέχεια υπερθεμάτισε την αντίδραση της ομάδα μετά το γκολ που δέχτηκε.

"Όταν δέχεσαι ένα γκολ, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και επικίνδυνο. Μπορεί να σε αποδυναμώσει, αλλά εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ μας".

Σίλντενφελντ: "Νίκη στην Δανία"

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα ανόητο λάθος. Το πιο σημαντικό είναι ότι ανεβήκαμε, πετύχαμε 4 γκολ. Ωστόσο ο επαναληπτικός δεν θα είναι εύκολος, θα πάμε εκεί για τη νίκη"είπε αρχικά ο Κροάτης αμυντικός.

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Σημαντικό που θα παίξουμε ΟΑΚΑ κι όχι Λιβαδειά. Πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε καλύτερη αρχή σε σχέση με πέρσι".

Μπούι: "Μην χαλαρώσουμε στην Δανία"

Ο Ουασίμ Μπούι πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θέλει νίκη και στον δεύτερο αγώνα με την Μίντιλαντ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο μου τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ όμορφα που παίξαμε καλά και πετύχαμε πολλά τέρματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τη ρεβάνς και να μην χαλαρώσουμε",ανέφερε αρχικά ο Μπούι.

Για την υποδοχή από τους συμπαίκτες του είπε: "Όλοι είναι καλά παιδιά. Με έχουν βοηθήσει πολύ κι αισθάνομαι άνετα στην ομάδα".

Για την απόδοση του Μπεργκ τόνισε: "Τον είδατε και μόνοι σας τι έκανε. Είναι εξαιρετικός στράικερ. Τον γνωρίζω γιατί έπαιζε στην Ολλανδία κι έχει τρομερή αίσθηση του γκολ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ