ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου"

Μπεργκ: "Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου"

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της συμφωνίας του με την Αλ Αΐν και θεωρεί ότι θα αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάρκους Μπεργκ απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στη γενέτειρα του στη Σουηδία και το Σάββατο (9/7) θα αναχωρήσει για την Αλ Αΐν του Άμπου Ντάμπι, όπου θα ενταχθεί στη νέα ομάδα του. Προς το παρόν, συμμετέχει στις προπονήσεις της Γκέτεμποργκ, προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του.

Ο Μπεργκ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα " gp.se" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό... Παρότι ευθέως δεν μίλησε αρνητικά, εντούτοις τα λεγόμενα του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Αρχικά, ρωτήθηκε πως κρίνει τη μεταγραφή του και ο Μπεργκ τόνισε ότι θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο: "Προσωπικά, το θεωρώ ένα βήμα πάνω στην καριέρα μου. Με όλο το σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δυνατά παιχνίδια, αλλά θα βρω και μικρότερες ομάδες. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίξεις καλά και να το κάνεις με διάρκεια".

Έπειτα, στην ερώτηση που αφορούσε το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, ο 31χρονος στράικερ τόνισε ότι δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά άφησε υπονοούμενα. Συγκεκριμένα, είπε:

"Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, από σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό. Τον έχω στην καρδιά μου. Υπήρξαν κάποια πράγματα που συνέβησαν εκεί και δεν είχαν τακτοποιηθεί. Αλλά, τα άφησα όλα πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τα καλά που κράτησα στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ