ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Θέλω να προλάβω τον Ατρόμητο"

Μπεργκ: "Θέλω να προλάβω τον Ατρόμητο"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα για τον τραυματισμό που ταλαιπωρεί, για το λόγο που επισκέφτηκε τη Σουηδία, τον Παναθηναϊκό και το κίνητρο της συμμετοχής στο Euro 2016.

Η ανησυχία κυριαρχεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά την παρατεταμένη απουσία του Μάρκους Μπεργκ, λόγω των ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ το ίδιο συναίσθημα επικρατεί στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επισκέφτηκε τη Σουηδία για να λάβει δεύτερη γνώμη από γιατρό και φυσιοθεραπευτές.

Κατά την παρουσία του στο Μάλμε, ο Μπεργκ εντοπίστηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν για τον σκοπό του ταξιδιού του και για την επάνοδο του στην ενεργό δράση. Κυρίως, επειδή ο Μπεργκ υπολογίζεται ως βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρας εν όψει του Euro 2016.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ στην ιστοσελίδα fotbollskanalen:

“Ήμουν με τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Σουηδίας, Ρίκι Ντάχαν στο Μάλμε και ακολούθησα πρόγραμμα αποθεραπείας. Δέχτηκα αποκατάσταση και θεραπεία, το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα, αλλά εν όψει του Euro 2016, το οποίο ευτυχώς αργεί ακόμα, οπότε ήταν καλό να συναντηθώ με τον Ρίκι και να ελέγξει τον τραυματισμό μου".

Τι έδειξαν οι εξετάσεις;

"Το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζονται χρόνο για να αναρρώσω. Έχω ταλαιπωρηθεί από άλλους τραυματισμούς, μικρότερης έκτασης και χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω σε φουλ ρυθμούς. Και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν ξανά. Οπότε, είναι δύσκολο, γιατί θέλεις να βρεθείς ξανά στον αγωνιστικό χώρο και να παίξεις, αλλά μερικές φορές είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι το μέλλον. Ωστόσο, είναι δύσκολο τη μία να νιώθεις εντάξει και την επόμενη να νιώθεις διαφορετικά".

Ο Έρικ Χάμρεν μιλά με τον Αντρέα Στραματσόνι για σένα;

“Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Αλλά, στην πραγματικότητα εξαρτάται από τον παίκτη. Ασφαλώς, θα χαρούν εάν μπορώ να αγωνιστώ, αλλά έχω καλή επικοινωνία με τον προπονητή και ήταν ο πρώτος ο οποίος με συμβούλευσε να το χειριστώ προσεκτικά. Μετά μου είπε ότι θα έχω τον χρόνο που χρειάζομαι”.

Πότε εκτιμάς ότι θα αγωνιστείς ξανά;

"Χτες έτρεξα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές ημέρες. Έχω χάσει δύο παιχνίδι μέχρι τώρα και θα λείψω από το ματς με τη Ξάνθη. Έχουμε τον προημιτελικό Κυπέλλου την Πέμπτη και ελπίζω να προλάβω".

Πόσο σημαντικό για σένα είναι να είσαι υγιής στο Euro;

"Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το μυικό σου σύστημα σε καλή κατάσταση, γιατί οι μύες επηρεάζονται. Ειδικά όταν έχεις τραυματιστεί προσπαθώντας να επανέλθεις σε καλή κατάσταση, οπότε εάν δεν έχει πειραχθεί κάτι, αισθάνεσαι καλά. Ελπίζω να διατηρηθώ υγιής στο υπόλοιπο της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ