ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Θα φέρουμε και πάλι κοντά μας τον κόσμο"

Μπεργκ: "Θα φέρουμε και πάλι κοντά μας τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή εξέφρασε την πεποίθηση του πως το τριφύλλι μπορεί να φτάσει στον τίτλο και πως μετά τη διακοπή περιμένει τους πράσινους... λαμπρό μέλλον.

Τον τίτλο του κορυφαίου στην αναμέτρηση με την Καλλονή πήρε ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό άσο να παραλαμβάνει μετά το τέλος του αγώνα το βραβείο του. Στις καθιερωμένες δηλώσεις στις κάμερες και τους εκπροσώπους του Τύπου ο Μπεργκ εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς πράσινων. Μίλησε για μια σημαντική επικράτηση ενώ σε ερώτηση για την απογοήτευση του κόσμου υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα φέρουν και πάλι τον κόσμο κοντά στην ομάδα.

"Ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και πετύχαμε μια σημαντική κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν εύκολος. Είχαμε αρκετή κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και παίξαμε χωρίς άγχος και είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα και πεπεισμένος ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα έχουμε καλά αποτελέσματα".

Πλέον σας έχει μείνει μόνο ένας στόχος το πρωτάθλημα, θεωρείς ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;
"Όπως είχα πει από την αρχή οι στόχοι μας ήταν κατάκτηση του πρωταθλήματος και η Ευρωπαϊκή μας παρουσία αλλά το δεύτερο δεν κατέστη δυνατό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση και ήταν δύσκολες οι τελευταίες μέρες. Θα πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παραμείνουμε στην κορυφή και να συνεχίσουμε με βασικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου".

Ένιωσες την πίεση από την εξέδρα;
"Πάντα υπάρχει πίεση από την εξέδρα και είδαμε πως σήμερα εξέφρασαν την απογοήτευση τους κάτι το οποίο είναι δικαίωμα τους. Θα πρέπει εμείς να κοιτάξουμε μπροστά και με την απόδοση μας να καταφέρουμε να τους φέρουμε ξανά δίπλα μας. Τους έχουμε απογοητεύσει αλλά αν παίζουμε καλά θα συνεχίσουμε νικηφόρα θα τους φέρουμε και πάλι κοντά μας".

Θεωρείς ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη μετά τη διακοπή καθώς θα μπουν και άλλοι παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα;
"Υπάρχουν παίκτες που είναι στην ομάδα και δεν έχουμε παίξει μέχρι στιγμής αλλά μετά τη διακοπή θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε λαμπρό μέλλον".

Μετά το ματς με την Γκαμπάλα έπεσες κάτω στο έδαφος και ένας αντίπαλος ήρθε από πάνω σου, τι σκεφτόσουν εκείνη την ώρα;
"Ένιωσα άδειος, μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να αλλάξω την κατάσταση. Ένιωσα ένα κενό. Ήταν δύσκολες οι μέρες που ακολούθησαν αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να κοιτάμε το μέλλον όχι το παρελθόν. Ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι".

Πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και πως μπορεί να γίνει αυτό;
"Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, βήμα βήμα και στο τέλος της σεζόν να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε ομάδα με ποιότητα ο στόχος είναι να κερδίσουμε κάτι στο τέλος της σεζόν. Έχουμε τα φόντα να τα καταφέρουμε αλλά φυσικά πρέπει να διορθώσουμε και πολλά πράγματα ακόμα".

Μαρινάκης: "Η ηρεμία θα έρθει μέσα και απ' άλλα νικηφόρα αποτελέσματα"

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας σημείωσε πως η νίκη επί της Καλλονής θα φέρει προσωρινή ηρεμία η οποία όμως θα συνεχιστεί μόνο με συνεχόμενες νίκες.

"Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες μέρες και εμείς και ο κόσμος και θέλαμε τη νίκη την οποία πήραμε και δείξαμε ότι όταν παίζουμε όπως ξέρουμε θα έχουμε τέτοια αποτέλεσμα. Αφήνουμε πίσω μας αυτή τη νίκη από σήμερα το βράδυ κιόλας και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια".

Θεωρείς ότι θα βρείτε την ηρεμία σας μετά απ' αυτή τη νίκη;
"Η ηρεμία μετά απ' αυτή την ήττα σοκ από την Γκαμπάλα θα έρθει μέσα από συνεχόμενα και νικηφόρα αποτελέσματα".

Πως κρίνεις τη στάση του κόσμου;
"Λογική ήταν η στάση του κόσμου πιστεύω εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας την απογοήτευση που είχαμε και το δείξαμε με την απόδοση μας και τη νίκη μας".

Στο τέλος ζήτησαν το πρωτάθλημα;
"Δεν είναι καινούριο αυτό. Κάθε χρόνια ο Παναθηναϊκός θέλει το πρωτάθλημα".

Η διακοπή θεωρείς ότι θα σας βοηθήσει;
"Σίγουρα θα βοηθήσει να βελτιωθούμε και άλλο μέσα από τις προπονήσεις και θα μπουν και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ