ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Σωστός ο τρόπος που παίξαμε, όχι το αποτέλεσμα"

Μπεργκ: "Σωστός ο τρόπος που παίξαμε, όχι το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Οι Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς μίλησαν μετά το τέλος του φιλικού με την Ουντινέζε για την εικόνα των πράσινων και το ματς με την Μπριζ.

Το πιο σημαντικό για τον Μάρκους Μπεργκ ενόψει του αγώνα με την Μπριζ που έρχεται σε έξι μέρες είναι το τριφύλλι να μπορέσει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Ο Σουηδός άσος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουντινέζε τόνισε ότι οι πράσινοι έπαιξαν σωστό ποδόσφαιρο και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε.

Όχι όμως και το τελικό αποτέλεσμα καθώς όπως είπε δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά και ελπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να αλλάξουν κάποια πράγματα τις επόμενες μέρες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ:
«Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να χάνεις, εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ελπίζω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά θεωρώ πως σήμερα παίξαμε καλά και βγάλαμε ενέργεια, κάτι που είναι σημαντικό για την επόμενη Τρίτη. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι ο τρόπος που παίξαμε σήμερα ήταν ο σωστός».

Για το αν το ματς της Τρίτης είναι το πιο σημαντικό από τα δύο:
«Είναι το πιο σημαντικό και θα πρέπει να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει την Τρίτη:
«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό, ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουν αμυντικά, αλλά εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε».

Πέτριτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη στην άμυνα"

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Πέτριτς μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι πράσινοι και τα οποία πρέπει να αποφύγουν στο ματς με την Μπριζ δείχνοντας την απαραίτητη συγκέντρωση.

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ:
«Ήταν ένα ματς απέναντι σε μία καλή ομάδα, πολύ καλή αμυντικά. Νομίζω ότι γενικά τα πήγαμε καλά, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την επόμενη Τρίτη, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Για τα λάθη στην άμυνα:
«Αυτά είναι σημαντικά, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Οι μεγάλες ομάδες τα εκμεταλλεύονται για να σκοράρουν. Την Τρίτη δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη».

Για το αν είναι ψυχολογικά έτοιμος ο Παναθηναϊκός:
«Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ