ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ στο Sport24.gr: "Θα τελειώσει θετικά"

Μπεργκ στο Sport24.gr: "Θα τελειώσει θετικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στο Sport24.gr για την επέκταση του συμβολαίου του, τις ασίστ που μοιράζει και την αντίδραση του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα από τον Άγιαξ.

Κάτοικος Αθήνας έως το 2019 θα παραμείνει ο Μάρκους Μπεργκ, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Ο Σουηδός στράικερ αναμένει την άφιξη του ατζέντη του στην πρωτεύουσα, για το τελικό ραντεβού με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ώστε να συνταχθεί το νέο συμβόλαιο που θα τεθεί άμεσα σε ισχύ με τις αυξημένες αποδοχές και τη ρήτρα εξαγοράς. Μία διαπραγμάτευση, για την οποία στέλνει άκρως αισιόδοξο μήνυμα μέσω του Sport24.gr, μιλώντας μετά τη νίκη με 4-0 από του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr:

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ, ήταν δύσκολο για εσάς να αποδώσετε καλά εναντίον του ΠΑΣ;

Δεν θα έλεγα ότι ήταν δύσκολο. Βέβαια, μας διευκόλυνε η αποβολή του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, για να νικήσουμε άνετα. Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε 4 γκολ. Οπότε, εκτιμώ πως ήταν ένα καλό ματς για εμάς.

Ήσασταν επηρεασμένοι στα πρώτα λεπτά από την Πέμπτη ή είχατε καταφέρει να το διαχειριστείτε;

Δεν πιστεύω ότι είχαμε επηρεαστεί. Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο. Ξέρουμε πως μας αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες. Αμύνονται σφιχτά, οπότε όταν παίζουμε στην επίθεση με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο και περισσότερη φαντασία, μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια. Γενικά, νομίζω πως φέτος έχουμε τον τρόπο απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες.

Τελευταία, σε βλέπουμε σε δημιουργικό ρόλο, εκτός από το να εκτελείς. Που το αποδίδεις;

Προσπαθώ πάντα να το κάνω αυτό. Είναι πιο δύσκολο όταν οι αμυνόμενοι με μαρκάρουν εξ' επαφής και δεν έχω πολλούς χώρους. Θέλω να δημιουργώ χώρους για μένα και τους συμπαίκτες μου και είτε να σκοράρω, είτε να πασάρω. Διότι σημασία έχει να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στο Europa League, σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί;

Εάν αποδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Με τον Άγιαξ δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Μόνο για 30 λεπτά παίξαμε όπως έπρεπε και μετά δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Θα πάμε πολύ καλά εάν παίξουμε όπως μπορούμε.

Υπάρχει κάτι νεότερο με την ανανέωση του συμβολαίου σου;

Ναι, θα έρθει ο ατζέντης μου στην Αθήνα τις επόμενες μέρες και θα έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση.

Θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα η υπόθεση;

Το σημαντικό είναι πως θα τελειώσουμε θετικά, είτε σε λιγότερες, είτε σε περισσότερες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ