ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν Παναθηναϊκός"

Μπεργκ: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια και την απώλεια δυο βαθμών για τους πράσινους υποστήριξε ότι η εικόνα που έδειξαν οι πράσινοι στο δεύτερο 45λεπτο δεν αρμόζει στο τριφύλλι.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ματς με την Βέροια, Μάρκους Μπεργκ, ήταν αυτός που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας στην κάμερα της "NOVA". Ο Σουηδός άσος έκανε λόγο για δυο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξαν οι πράσινοι και σημείωσε ότι στο δεύτερο μέρος η εικόνα του τριφυλλιού δεν αρμόζει στην ομάδα.

Ήταν ένα απρόσμενο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, θεωρείς ότι αυτό ήρθε επειδή δεν "σκοτώσατε" το ματς;
"Ναι αυτό είναι αλήθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν είχαμε σήμερα την ποιότητα να τις τελειώσουμε. Οπότε όταν μένει το 1-0 πάντα είναι δύσκολο το κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος χάσαμε το ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά, δεν είναι το πρόσωπο αυτό του Παναθηναϊκού. Όταν χάνεις ευκαιρίες μπορεί να έρθει το γκολ της ισοφάρισης".

Είναι η τρίτη απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό και η δεύτερη συνεχόμενη μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι;
"Ναι έχουμε μιλήσει για αυτό. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τα "σκοτώνουμε" και να παίζουμε καλύτερα. Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδι. Όπως είπατε σε αυτά τα ματς μπορεί να κριθεί ο τίτλος και πρέπει να τα παίρνουμε, να δώσουμε περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο".

Είσαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες σου με τον Ιμπάρμπο, τον Λέτο μέχρι στιγμής, θεωρείς ότι μπορείτε να τα πάτε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια της σεζόν;
"Ναι είναι καλά αλλά μπορείς πάντα να κάνεις καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα είδαμε δυο διαφορετικά ματς, ένα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλές συνεργασίες έφτασε μπροστά η μπάλα στους επιθετικούς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά έλειπε η συγκέντρωση μπροστά από την αντίπαλη εστία".

Στο ματς με την Θέλτα και την Σταντάρ συνέβη το ίδιο πράγμα με σήμερα, τι πρέπει να αλλάξει ώστε ο Παναθηναϊκός να "κλειδώνει" τα αποτελέσματα;
"Είναι φυσιολογική αυτή η ερώτηση να έρθει τώρα. Δεν είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια, είναι και άλλα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αν συμβεί μια φορά μπορεί να συμβεί τώρα έγινε 3-4 φορές συνεχόμενες. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα. Θα δουλέψουμε. Να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο".

Και μια ερώτηση προσωπική επειδή μάθαμε για την περιπέτεια υγείας του παιδιού σου, πως είναι το παιδί και εσύ;
"Ναι είναι καλύτερα. Εγώ ήμουν άρρωστος και είμαι λίγο κουρασμένος αλλά νοιώθω καλύτερα. Και για το παιδί μου είναι καλύτερα σας ευχαριστώ".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ