ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"

Μπεργκ: "Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στην απόδοσή του και τα δυο γκολ στο 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Κάρλος Ζέκα και Λουκ Στιλ.

Δυο γκολ πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Σουηδός φορ του "τριφυλλιού" μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για το τρίποντο και την προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει από 'δω και πέρα.

" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα καταφέραμε. Πήρα δυο καλές πάσες και πέτυχα δυο γκολ. Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια. Σήμερα, αποφασίσαμε να βγούμε έξω ως ομάδα. Μερικές φορές δεν αποδίδεις καλά, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε σήμερα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν μεγάλη απογοήτευση το Κύπελλο, αλλά πρέπει να βρούμε έναν καλό ρυθμό, ώστε να τα πάμε καλά στα πλέι οφ", ανέφερε ο Μπεργκ, ενώ ο Κάρλος Ζέκα, που αποβλήθηκε για μια ακόμη φορά, είπε με τη σειρά του:

"Προσπάθησαν να κόψω μια αντεπίθεση και πήρα την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν ήμουν ενοχλημένος με την κόκκινη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, τώρα είμαι νευριασμένος. Νικήσαμε και η ομάδα δείχνει πνεύμα νικητή. Αυτό έχει σημασία".

Τέλος, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, σχολίασε: "Ήμασταν άψογοι στην άμυνα. Τα δύο γκολ έδωσαν μια καλύτερη διάσταση στη νίκη μας. Πραγματικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ