ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Πήγα καλά με τον Ζλάταν"

Μπεργκ: "Πήγα καλά με τον Ζλάταν"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την απόδοση του στο φιλικό παιχνίδι της Σουηδίας με τη Νορβηγία και για τη συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. (vd)

Τη Δευτέρα (8/6) ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι Νορβηγία - Σουηδία 0-0, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης ως δίδυμο με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε καλή απόδοση και συμμετείχε στις φάσεις, με αποκορύφωμα ένα γυριστό στο δοκάρι, ενώ, είχε καλή συνεργασία με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με την εμφάνιση του, έθεσε υποψηφιότητα για την ενδεκάδα της Σουηδίας στο κυριακάτικο παιχνίδι (14/6) με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος, ρωτήθηκε σχετικά μετά τη λήξη του ματς και απάντησε ότι "Δεν έχω ιδέα. Ρωτήστε τον προπονητή. Εγώ νιώθω καλά. Έχω ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχα. Θα δούμε την Κυριακή".

Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ιμπραχίμοβιτς και προσδιόρισε το ρόλο του: "Εγώ είμαι αυτός ο οποίος παίζω πιο ψηλά και απασχολώ τους αμυντικούς, ώστε να βρίσκει περισσότερους χώρους στην περιοχή. Πιστεύω ότι συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά".

Δείτε τα χάιλαϊτς του ματς, με τις ευκαιρίες του Μπεργκ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ