ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Όλη η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση, όχι μόνο εγώ"

Μπεργκ: "Όλη η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση, όχι μόνο εγώ"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση και τα δυο γκολ που πέτυχε αλλά στη συνολική καλή παρουσία των πράσινων.

Ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ και μετά το τέλος της αναμέτρησης παρέλαβε το βραβείο του. Ο Σουηδός άσος στις δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία που είχε όλη η ομάδα των πράσινων λέγοντας:

«Σκόραρα τα δύο γκολ, αλλά η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση. Ο Ατρόμητος έπαιξε καλή άμυνα και το αποτέλεσμα δείχνει πως ήμασταν καλοί σήμερα».

Για το αν είναι φαβορί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, ο Σουηδός τόνισε:
«Δεν ξέρω. Άλλοι πρέπει να κρίνουν ποιος είναι φαβορί. Μένουν ακόμα 4 δύσκολα παιχνίδια και αν το καταφέρουμε θα μπορέσουμε να βγούμε πρώτοι, αλλά αυτό χρειάζεται αρκετή ενέργεια».

Μαυρίας: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον σωστό δρόμο"

Ο Χάρης Μαυρίας από την πλευρά του υποστήριξε πως οι πράσινοι είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και αυτό τους ωφέλησε ενώ μίλησε και για την παρουσία του Μπεργκ στην ενδεκάδα:

«Η συνολική προσπάθεια όλης της ομάδας έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να βοηθήσει κάθε φορά που μπαίνει μέσα. Έτσι, έχουμε καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι και αυτό μας ωφέλησε.

Δεν έχουμε πολλά περιθώρια να χαρούμε γιατί έχουμε άλλο ματς σε 3 μέρες. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε ακόμα φαβορί και πρέπει να το δείξουμε στο επόμενο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο τα τελευταία χρόνια και σύντομα θα τον δούμε να διεκδικεί την πρώτη θέση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ