ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ο φόβος δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά από το γήπεδο"

Μπεργκ: "Ο φόβος δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά από το γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ καυτηρίασε τα επεισόδια που συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το σοβαρά επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ο κίνδυνος για τραυματισμούς θεατών, προκάλεσαν την προσοχή του Μάρκους Μπεργκ. Μετά τον Μάικλ Εσιέν και τον Σέρχιο Σάντσεθ, οι οποίοι σχολίασαν τα γεγονότα, σειρά πήρε ο επιθετικός του Τριφυλλιού.

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά το κεφάλι του, στο Instagram και με μία μακροσκελή λεζάντα, ο Σουηδός εξέφρασε τις ανησυχίες του και ζήτησε από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία να λάβουν μέτρα, αρχίζοντας με την αυτοκάθαρση τους!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μάρκους Μπεργκ στο Instagram:

"Θλιβερή μέρα η χτεσινή. Δεν ξέρω πως να αρχίσω, αλλά πρέπει να πω κάτι. Έχω γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από φίλους και συμπαίκτες, ζω εδώ και παίζω ποδόσφαιρο για 2,5 χρόνια, οπότε έχω δει πολλά. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο στο κοντινό μέλλον, για όλους μας.

Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που προκαλούν, αγαπώ να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από μία νίκη. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα απλά για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε και να βιώσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, οπότε ας τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να το κάνουν.

ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να ξεπερνάμε τα όρια, που κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται να πάνε στα παιχνίδια, που κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή τους αρνούνται την πρόσβαση στα ματς!

Ο φόβος να χτυπήσεις ή να τραυματιστείς όταν είσαι σε ένα γήπεδο και βλέπεις ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να είναι λόγος για να μένεις στο σπίτι σου το έτος 2015, το ποδόσφαιρο είναι για όλους και πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως της ηλικίας, της φυλής, του χρώματος ή της πίστης τους.

Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα επιλύσουν αυτά τα προβλήματα, επειδή έχουν συμβεί πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους δομών".

Sad day yesterday.. Dont know how to start but i have to say somthing! I've got knowledge about greek football from my teammates and friends, I lived and have been playing here for 2 1/2 years so I've seen alot! I really hope that something will change to the better in the near future, for all of us! I love the games and the emotions it brings, I love to celebrate with my teammates and fans after a victory! A lot of people travel to Athens just to have the chance to see us play and to experience the amazing atmosphere at Leoforos, lets keep them do that. BUT there are no excuses to cross the limit that is making people afraid to go to the games, that people are afraid of bringing their kids or denie them to go to the games! The fear to get hurt or injured when you are in a stadium watching a game should not be a reason to stay at home in year 2015, football is for everyone and should unite people no matter our age, rase, colour or what we belive in! I hope that the government and the federation take the responsibility to solve things because its been too much the past years! They should start from the top in their own organisations!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ