ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Νιώθουμε άδειοι, δεν τα καταφέραμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η βαριά ήττα (4-0) από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έφεραν την απογοήτευση στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποτυπώθηκε στα λόγια του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά ήττα με 4-0 και να αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η απογοήτευση στο "πράσινο στρατόπεδο" είναι μεγάλη κι αποτυπώνεται στα λόγια του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εξήγησε μιλώντας στη μικτή ζώνη πως "δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε ένα σημείο, αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά. Θέλω να σταθώ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ".

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας του, εξήγησε πως "είναι δύσκολα, νιώθουμε άδειοι. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό με ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε", ενώ κατέληξε απαντώντας αν σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι για τη διαιτησία: "Όχι, τίποτα".

ΕΜΠΟΚΟΥ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ"

Από την πλευρά του ο Πολ Ζοζέ Εμποκού υποστήριξε:

"Δύσκολο να καταπιούμε αυτό που έχει γίνει. Παίξαμε καλά είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι για τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα".

Πως εξηγείς την διαφορά στην εικόνα του Παναθηναϊκού στα δυο ημίχρονα;
"Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη εξήγηση για αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά χάσαμε τις ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Αυτό έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε και είναι σίγουρο ότι αυτό μπορεί να γίνει και να βελτιωθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ