ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Νέα σύντομα για το συμβόλαιο μου"

Μπεργκ: "Νέα σύντομα για το συμβόλαιο μου"

Ο Μάρκους Μπεργκ επανέλαβε την αισιοδοξία του ότι θα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του και τόνισε ότι η ομάδα δεν αισθάνεται έξτρα πίεση από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Αν και η επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ δεν επείγει, αφού το υπάρχον ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017, εντούτοις οι οπαδοί του Τριφυλλιού παρακολουθούν με μεγάλη ανυπομονησία την υπόθεση.

Πάντως, ο Σουηδός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η διαπραγμάτευση θα κλείσει σύντομα, ενώ σχολίασε την έξτρα πίεση που θεωρείται ότι προστίθεται στον Παναθηναϊκό λόγω του πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Πανθρακικό:

"Προσπάθησα πολύ. Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος και σίγουρα όταν πετυχαίνεις ένα 4-0, μπορείς να ξεχάσεις τις ευκαιρίες που χάθηκαν. Βέβαια δικός μου στόχος είναι πάντα να μην χάνω τέτοιες ευκαιρίες και να τελειώνω τις φάσεις".

Για τη διεκδίκηση του τίτλου:

"Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Υπάρχουν ακόμη 20 παιχνίδια μπροστά μας και αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να συλλέξουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν παίζουμε όπως με τον Πανθρακικό και εγώ νομίζω ότι μπορούμε και καλύτερα, θα είμαστε κοντά στον στόχο μας".

Αν η περσινή χρονιά έβαλε επιπλέον πίεση φέτος στην ομάδα:

"Όχι, δεν πιστεύω ότι αισθανόμαστε κάποια έξτρα πίεση, περισσότερη από αυτή που έχει μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Έχουμε τις φιλοδοξίες μας, περιμένουμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα έχουμε την ίδια επιτυχία που είχαμε και πέρσι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος".

Για το παιχνίδι στην Ξάνθη:

"Θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Είδαμε την ομάδα και το πως έπαιξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς έχουμε στόχο να πάμε εκεί, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που υπολείπονται μέχρι το τέλος της χρονιάς, είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς.

Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε".

Για το συμβόλαιό του:

"Θα έχουμε νέα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικά νέα. Είναι μια συμφωνία μέχρι την ηλικία των 31 χρόνων, όταν και πιστεύω ότι θα είμαι στο ίδιο υψηλό επίπεδο και θα συνεχίσω βελτιωμένος την καριέρα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ