ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να βάλω δύσκολα στον Χάμρεν"

Μπεργκ: "Να βάλω δύσκολα στον Χάμρεν"

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν ονειροβατεί αλλά γνωρίζει ότι μπορεί με σκληρή δουλειά να πάρει την ευκαιρία από τον Έρικ Χάμρεν και να βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα της Σουηδίας.

Δηλώσεις στον Τύπο της Σουηδίας αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική Σουηδίας και το παιχνίδι των προκριματικών με την Μολδαβία έκανε ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος υποστήριξε ότι ο ίδιος δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει να αποτελέσει μια από τις επιλογές του Έρικ Χάμρεν.

Γνωρίζει όμως ότι τα πράγματα είναι δύσκολα ιδίως αν δεν αλλάξει το σύστημα της ομάδας.

"Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να είμαι έτοιμος. Θα τα δώσω όλα στην προπόνηση και θα προσπαθήσω να κάνω όσο πιο δύσκολη την επιλογή του Έρικ Χάμρεν. Είναι ειλικρινά δύσκολο να απαντήσω αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω στα παιχνίδια που θα παίξω".

Είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
"Αν παίξουμε όπως παίξαμε και την τελευταία φορά με ένα σέντερ φορ και δυο στην πλευρά, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Αλλά πρέπει να το παλέψω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα ή να αλλάξουμε τακτική"

Σε ερώτηση για το αν ο Τελίν είναι πιο κοντά στο να παίξει απάντησε:
"Ελπίζω ότι εγώ είμαι πιο κοντά στην ενδεκάδα αλλά μόνο ο Έρικ ξέρει".

Ο Μπεργκ έχει να παίξει στην Εθνική Σουηδίας από τον περασμένο Ιούνιο και το ματς με το Βέλγιο ενώ έχει να σκοράρει από το 2012 με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ