ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να πατήσουμε λίγο το γκάζι"

Μπεργκ: "Να πατήσουμε λίγο το γκάζι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές συνθήκες στη Σουηδία, ενώ ο Λουκ Στιλ αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη ετοιμότητα της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης με 1-0 και τόνισε πως έπρεπε να επιτευχθεί νωρίτερα ένα γκολ.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αμύνθηκαν πολύ καλά και δεν είχαμε αρκετό χώρο. Αυτό μας δυσκόλεψε. Ίσως να μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει ακόμα ένα γκολ που θα διευκόλυνε περισσότερο το έργο μας.

Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε λίγο γκάζι και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις και να βρούμε την ευκαιρία για να σκοράρουμε" ανέφερε ο Σουηδός στον ΟΤΕ ΤV.

Έπειτα, ο Λουκ Στιλ εξήγησε ότι είναι ικανοποιημένος και αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη ετοιμότητα της ΑΪΚ:

"Είναι το πρώτο ημίχρονο, είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχει το δεύτερο μέρος στη Σουηδία. Η ΑΪΚ έχει δώσει ήδη 15 παιχνίδια πρωταθλήματος κι αυτό φάνηκε. Εμείς δεν θέλουμε να υπάρξει αυτό σαν δικαιολογία, είχαμε 4-5 εβδομάδες όπου κάναμε μία καλή προετοιμασία κι αυτό φάνηκε. Υπήρξαν δυσκολίες στο παιχνίδι, η ΑΪΚ έπαιξε αρκετά κλειστά, η ομάδα όμως είναι σε καλό σημείο και θα προχωρήσει με τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ