ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να κερδίσουμε όλα τα ματς που έχουμε σε Κύπελλο, πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για τη σπουδαία νίκη, όπως την χαρακτήρισε, αλλά και τους στόχους του τριφυλλιού μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν ο MVP της αναμέτρησης, και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στις κάμερες για την απόδοση της ομάδας του, για την σημασία που είχαν η κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και για την δική του παρουσία λέγοντας:

"Ήταν πολύ σημαντική νίκη σήμερα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, στο δεύτερο είδαμε ποια θέματα και ποια σημεία μπορούσαμε να βελτιώσουμε. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε. Είναι μια σημαντική νίκη αυτή και μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα".

Ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να έχει «τελειώσει» νωρίτερα το παιχνίδι είπε:
"Είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε κερδίσει νωρίτερα το ματς. Στο δεύτερο μάθαμε πράγματα, αποτέλεσε για εμάς ένα μάθημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Αν παίζουμε το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο θα είμαστε εμείς οι νικητές και στα επόμενα ματς. Όπως ξαναείπα, ήταν μια σημαντική νίκη που μας φτιάχνει την ψυχολογία".

Για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός πως σκοράρει συνέχεια φέτος δήλωσε:
"Θα έλεγα ότι η προσωπική μου απόδοση είναι αποτέλεσμα του γεγονότος πως βοηθάνε οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Έχουμε πλέον παίκτες που θέλουν να σκοράρουν. Δεχτήκαμε δύο γκολ, όμως αυτό μας δίνει εφαλτήριο για μια καλύτερη συνέχεια. Έρχονται δύσκολοι αγώνες όπως με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο όμως".

Για την αλλαγή του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό και τη βελτίωσή του:
"Είμαστε μια δυνατή ομάδα, οι παίκτες είμαστε μια γροθιά και στα καλά και στα άσχημα. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη η απόδοσή μας, αλλά πολεμάμε όλοι μαζί για τη νίκη".

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας από δω και στο εξής, είπε:
"Θα έλεγα ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς που έχουμε. Νομίζω πως μπορούμε να τα πάρουμε όλα και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Όμως, θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά".

Για την ροή του αγώνα αν το είχαν σχεδιάσει να πάει έτσι το ματς:
"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ακριβώς όπως θέλαμε. Με πίεση ψηλά, όπως στην έδρα μας και κυνηγώντας το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, κάναμε κάποιες μακρινές μπαλιές. Γνωρίζαμε ότι στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να βάλει κάποια γκολ. Συνεχίσαμε μετά το 2-2 να προσπαθούμε και σκοράραμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας και για τους οπαδούς μας ότι δεν τα παρατάμε"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ