ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ θεωρεί ότι πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει με καλύτερη αυτοπεποίθηση, επιτίθεται με περισσότερους παίκτες και στον αγωνιστικό χώρο βγαίνουν οι ιδέες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τι δήλωσε ο Κουρμπέλης.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Μάρκους Μπεργκ πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε σε μια εύκολη νίκη πετυχαίνοντας τρία γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Ο Σουηδός φορ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βέροια μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την άνετη επικράτηση, τα γκολ που πέτυχε ο ίδιος αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Μπεργκ μάλιστα ως ηγέτης αυτής της ομάδας τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών του Παναθηναϊκού με τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματα να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Νομίζω ότι εμείς το κάναμε εύκολο το ματς, παίζοντας καλά, πιέζοντας ψηλά και νομίζω ότι το 5-0 δείχνει ότι ήταν ένας καλός αγώνας".

Για τη συνέχεια μετά απ' αυτή τη νίκη:
"Αυτό το αποτέλεσμα οπωσδήποτε γεμίζει με αυτοπεποίθηση την ομάδα. Ελπίζω να έχει συνέχεια γιατί δεν μπορείς να κερδίζεις 5-0 και μετά να χάνεις τον επόμενο αγώνα με 1-0. Η καλή συνολική δουλειά πρέπει να συνεχιστεί".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί επιθετικά το τελευταίο διάστημα:
"Επιτιθέμεθα με πολλούς περισσότερους παίκτες, αμυνόμαστε με αρκετούς παίκτες. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες".

Για το αν ο Ουζουνίδης έχει βοηθήσει στη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού:
"Οπωσδήποτε ο καθένας έχει κατανοήσει αυτά που θέλει ο προπονητής. Σε άλλους αγώνες ακόμη κι αν δεν κερδίσαμε, έχει περάσει τα μηνύματά του. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, υπάρχουν καλές ιδέες από πλευράς προπονητή, αλλά οι παίκτες πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν έχει φυλάξει γκολ για τα ντέρμπι:
"Πρόκειται για σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτά Η αυτοπεποίθηση είναι καλή αυτή τη στιγμή κι έρχονται αυτοί οι αγώνες σε αυτή την καλή περίοδο. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι".

Για το αν ελπίζει ότι θα φέρουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πάλι στο γήπεδο:
"Φυσικά και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι και θα γεμίσουν και πάλι το γήπεδο. Βέβαια η απόφαση είναι δική τους στο θέμα αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τους κάνουμε να γυρίσουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και με αυτά τα αποτελέσματα και το καλό παιχνίδι θα τους κάνουμε να γυρίσουν πίσω".

Για το ότι πλησιάζει τα 100 γκολ με τον Παναθηναϊκό:
" Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, δεν ξέρω και πόσα τέρματα έχω ήδη σημειώσει. Το βασικό είναι να παίζουμε καλά. Από εκεί και πέρα όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου θα κάνω τον απολογισμό μου".

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: "ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ"

Δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA" έκανε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον 23χρονο άσο ο οποίος έπαιξε στόπερ στο ματς με την Βέροια να λέει ότι οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και το ένα αποτέλεσμα φέρνει το άλλο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μπορώ να πω στο πρώτο ημίχρονο, μας δόθηκαν αρκετοί χώροι από τη Βέροια, τους εκμεταλλευτήκαμε, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ, δεν ήταν, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε".

Για το αν έκαναν οι ίδιοι εύκολο το ματς:
"Νομίζω ναι. Όσο θα περνούσε η ώρα χωρίς να έχουμε βάλει γκολ, τόσο πιο δύσκολο θα γινόταν. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στη συνέχεια η Βέροια άνοιξε περισσότερο κι έτσι εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε".

Για τα πολλά γκολ που σημειώνει στα τελευταία παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και τι έχει αλλάξει συγκριτικά με την αρχή της σεζόν:
"Νομίζω το ένα αποτέλεσμα φέρνει τ' άλλο. Δηλαδή μία νίκη φέρνει πάντα αυτοπεποίθηση, χαμόγελα κι έτσι συνεχίζουμε και βλέπουμε ότι τώρα στα τελευταία παιχνίδια είμαστε αρκετά παραγωγικοί".

Για το ότι έπαιξε στο κέντρο της άμυνας:
"Έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα, όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν αρκετά παιχνίδια, έτσι έπαιξα και σήμερα και είναι καλό για την ομάδα που δε δεχθήκαμε γκολ".

Για τη δύσκολη συνέχεια:
"Βασικά το περιμένουμε αυτό το πρόγραμμα. Γι' αυτό δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό, για να βρούμε μπροστά μας αυτό το πρόγραμμα. Εκεί πρέπει να είμαστε πιο παραγωγικοί από ποτέ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει για να χαρούμε κι εμείς, να χαρεί κι ο κόσμος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ