ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μπορούσαμε κι άλλα γκολ"

Μπεργκ: "Μπορούσαμε κι άλλα γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν φανερά ικανοποιημένος από την άνετη νίκη (3-0) του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" μπορούσαν να είχαν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την έκταση του σκορ.

Το 3-0 δίνει στον Παναθηναϊκό την απαραίτητη ασφάλεια ενόψει του β' αγώνα με την Μπρόντμπι στη Δανία . Οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν από τις δύο αποβολές των φιλοξενούμενων, με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει δις, αλλά να μην εφησυχάζει εν όψει του αγώνα της επόμενης εβδομάδας (25/8).

" Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτερη ομάδα ακόμα και όσο το παιχνίδι παιζόταν 11 εναντίον 11. Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη κόκκινη κάρτα, πετύχαμε το πρώτο γκολ σε καθοριστικό σημείο και το τελικό 3-0 αποτελεί ένα πολύ καλό σκορ για εμάς. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα τέρματα, αλλά και το 3-0 δεν το πετυχαίνεις κάθε μέρα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OTE, πριν επισημάνει:

" Αν μου το λέγανε από πριν, θα το... έπαιρνα! Θα έχουμε ευκαιρίες και στον επαναληπτικό και πιστεύω πως θα πετύχουμε κι εκεί γκολ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Ιμπάρμπο έπαιζε αρκετά κοντά μου, βοήθησε αυτό στο να ανοίξουμε περισσότερους χώρους και να φτάσουμε σε αυτό το ευρύ σκορ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ