ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μπορούμε να κερδίσουμε στο Βέλγιο"

Μπεργκ: "Μπορούμε να κερδίσουμε στο Βέλγιο"
INTIME SPORTS

O εκ των σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μπριζ με 2-1, ξεκαθάρισε ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα αλλά και ότι οι "πράσινοι" μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο Βέλγιο.

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ με 2-1, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ο Μάρκους Μπεργκ εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το χαμένο πέναλτι.

"Ξεκινήσαμε πιέζοντας. Μετά το 0-1 νιώσαμε, απογοήτευση και μετά την κόκκινη τα πράγματα έγιναν δύσκολα, Στο ημίχρονο έπρεπε να δούμε, πως θα επιστρέψουμε. Η αλήθεια είναι ότι τα καταφέραμε και δείξαμε πως με τον ίδιο τρόπο μπορέσαμε να παίξουμε σωστά και με 10 ποδοσφαιριστές όπως με 11 και είμαι ευχαριστημένος από την σημερινή απόδοση

Είναι σημαντική αυτή η νίκη. Αυτό είναι το πρώτο μέρος, πρέπει να δούμε τι θα καταφέρουμε εκεί. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κι εκεί και να πάρουμε την πρόκριση.

Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Απογοήτευτηκα από την απώλεια του πέναλτι, αλλά ο κόσμος ήταν δίπλα μου φώναζε το όνομα μου και με έσπρωξε για να σκοράρω, ωστόσο είχα απογοητευτεί όπως είναι λογικό που έχασα ένα πέναλτι", δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV.

Κοτσόλης: "Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο"

Ο Στέφανος Κοτσόλης από την πλευρά του υποστήριξε ότι απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και όλα θα κριθούν στο Βέλγιο λέγοντας:

"Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να ολοκληρωθεί και το δεύτερο. Είχαμε πολύ δύσκολο έργο και είναι μια πολύ σημαντική νίκη αν αναλογιστεί κανείς ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε πέναλτι και μείναμε με δέκα παίκτες. Δείξαμε χαρακτήρα. Αφήσαμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο".

Αναφορικά με την φάση που η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ, ο Κοτσόλης είπε:
«Είχαμε λάθος επικοινωνία. Φώναξα να φύγει η μπάλα, τα παιδιά κατάλαβαν ότι θα την έπιανα και τελικά δεχθήκαμε το γκολ».

Για την μεγάλη επέμβαση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κοτσόλης είπε:
«Τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει πολύ σε αυτές τις φάσεις γιατί παλιότερα είχα αδυναμία. Ήταν μια δύσκολη φάση όμως όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Για κάθε δικιά μου επέμβαση έγιναν δέκα τάκλιν και άλλες δέκα κεφαλιές».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ