ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς"

Μπεργκ: "Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς"
INTIME SPORTS

Οι Μάρκους Μπεργκ και Ντάνιελ Πράνιτς μίλησαν για τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ. Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δυο άσοι του "τριφυλλιού".

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπριζ, λέγοντας πάντως πως το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και πως μάλιστα του έγινε και πέναλτι. Παρόλα αυτά, έδωσε και το σύνθημα της αντεπίθεσης, αναφέροντας πως καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς.

Ο 29χρονος φορ ανέφερε: "Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς. Δεν ξέρω τι να πω. Ο αντίπαλος μας, άλλαξε σύστημα και έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο φουλ μπακ, με στόχο να κλείσει τους χώρους. Διότι στο α’ ημίχρονο είχαμε πολύ περισσότερο χώρο με τον “Πράνια” και τον Γενς. Η αλήθεια είναι επίσης, πως μας πίεσαν πολύ στο β’ ημίχρονο… δεν ξέρω, δεν είναι εύκολο να πεις κάτι όταν έχεις χάσει με 3-0.

Όταν ήμασταν ακόμη στο 0-0 είχαμε μεγάλη ευκαιρία σε μια φάση που βγήκα μαζί με τον Τάσο, που του έδωσα την μπάλα και μου την επέστρεψε, αλλά ήταν πολύ ψηλά και δεν μπόρεσα να τη βρω καλά. Μπορούμε να πούμε για πολλά μικρά πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε παιχνίδι μας, αλλά όλα είναι δύσκολα αυτήν τη στιγμή, με αυτό το σκορ.

Ειλικρινά βλέποντας αυτό το 3-0 αισθάνεσαι πικρία, διότι σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ναι, υπήρχε πέναλτι. Η παράβαση ήταν καθαρή. Μπορεί ο διαιτητής να ήταν Σουηδός, συμπατριώτης μου, αλλά δεν ήταν και πολύ… φιλικός απέναντι μου».

Για όλους μας στην ομάδα το ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό και να διεκδικήσουμε μετά την παρουσία μας στο Champions League ήταν τεράστια απογοήτευση. Όλοι θέλαμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε. Αλλά τα πράγματα πήγαν… σκατά. Τελείωσε και πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε την επόμενη ημέρα και τον επόμενο μας στόχο".

Πράνιτς: "Στην Ευρώπη αν κάνεις ένα λάθος... τελείωσες"

Από την πλευρά του ο Κροάτης, Ντάνιελ Πράνιτς, σχολίασε: "Το 3-0 είναι πραγματικά υπερβολικό ως σκορ, ειδικά βάσει της καλής εικόνας που είχαμε στο α' ημίχρονο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, όμως το γκολ που δεχθήκαμε μας “σκότωσε”. Είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως σε αυτό το επίπεδο, αν δεν τις αξιοποιείς, μετά ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει. Κόντρα σε αυτή την ομάδα ήμασταν καλύτεροι σε τρία ημίχρονα κι όμως αποκλειστήκαμε στο τέταρτο.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε πιο σκληρά τις επόμενες μέρες και να προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να μην κάνουμε τέτοια χαζά λάθη... Κι όταν θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, να το κάνουμε και να “σκοτώνουμε” εμείς τον αντίπαλό μας. Στην Ευρώπη αν κάνεις ένα λάθος... τελείωσες και κανένας δεν σε συγχωρεί"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ