ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Καλός ο Ατρόμητος, καλύτεροι εμείς μέσα στο γήπεδο"

Μπεργκ: "Καλός ο Ατρόμητος, καλύτεροι εμείς μέσα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Νίκη ψυχολογίας τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο χαρακτήρισε την επικράτηση επί του Ατρόμητου ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό να τονίζει ότι στο ντέρμπι που έρχεται παίζει ρόλο η καρδιά και η θέληση που θα δείξει το τριφύλλι.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε δίχτυα μετά από δυόμιση μήνες και το γκολ του έδωσε τη νίκη στους πράσινους. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σουηδός αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, στη δική του παρουσία αλλά και το γκολ που πέτυχε καθώς και στο επερχόμενο ντέρμπι.

Σύμφωνα με τον Μπεργκ αυτό θα κριθεί στη καρδιά και τη θέληση που θα δείξουν οι πράσινοι οι οποίοι έχουν κερδίσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, οπότε μπορούν να το κάνουν και τώρα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο μισό του γηπέδου και την τελική πάσα. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση, ειδικά μετά το 1-0. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε στα γκολ:
«Νιώθω καλά. Όλη η ομάδα πρέπει να παίξει καλά. Πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου, αλλά ζητάω περισσότερα και από τους συμπαίκτες μου. Όλοι πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και που θα κριθεί:
«Τα ντέρμπι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Παίζει ρόλο η καρδιά και η θέληση. Πάντα ήταν έτσι τα ντέρμπι. Αλλά έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε την ποιότητα για να τους κερδίσουμε και αυτό ελπίζω να κάνουμε και τώρα».

Τι μπορεί να αλλάξει ο νέος προπονητής:
«Δεν ξέρω τι ιδέες έχει και πως θέλει να παίξει. Εξαρτάται από αυτόν. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί του και να προσπαθήσουμε να μάθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τι θέλει από εμάς και πως να αγωνιστούμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα».

Βέμερ: "Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό όλα γίνονται"

Ο Γενς Βέμερ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ατρόμητο λέγοντας:

«Νομίζω το κλειδί για να έρθει η νίκη ήταν ότι δείξαμε πως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας» και σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Θέλουμε να το κερδίσουμε. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να το κυνηγήσουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό όλα γίνονται. Θα έχουμε πάλι καλές πιθανότητες».

Πέτριτς: "Παίξαμε καταπληκτικά μετά το 60'"

Η αλλαγή του Μλάντεν Πέτριτς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην ανατροπή με τον Κροάτη μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει:

«Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε το ματς και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Θα μπορούσαμε στη φάση του Αμπέντ να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-0 του Ατρόμητου ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Μετά το 60’ όμως παίξαμε καταπληκτικά. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα δουλέψουμε θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ