ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ και Ζέκα έδωσαν συγχαρητήρια για το "διπλό"

Μπεργκ και Ζέκα έδωσαν συγχαρητήρια για το "διπλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ζέκα πανηγύρισαν διαδικτυακά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δήλωσαν περήφανοι για συμπαίκτες και οπαδούς. (PICS)

Οι δύο αρχηγοί του Παναθηναϊκού δεν ήταν με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, όμως παρακολούθησαν το παιχνίδι και πανηγύρισαν τη νίκη! Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ζέκα έδωσαν συγχαρητήρια μέσω των προφίλ που διατηρούν στο Instagram!

Μπεργκ και Ζέκα έδωσαν συγχαρητήρια για το "διπλό"

"Συγχαρητήρια για τη σημαντική νίκη στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ. Μπράβο παιδιά. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε εμένα και την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ευχαριστώ πάρα πολύ”, έγραψε ο Σουηδός στράικερ στο Instagram.

Μπεργκ και Ζέκα έδωσαν συγχαρητήρια για το "διπλό"

Συγχαρητήρια σε όλους, δεν μπορώ να βρω λόγια για εσάς, μπράβο, είμαι περήφανος για όλους, δεν τα παρατάμε ποτέ” ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου στο ίδιο μέσο.

Μια λέξη ήταν αρκετή για τον Κουρμπέλη για να πανηγυρίσει τη νίκη με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να γράφει: "Αντρικά". Ενώ ο Λουντ ο οποίος ήταν εκ των καλύτερων του τριφυλλιού έγραψε: "Ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει μια σεζόν".

Ο σκόρερ του "χρυσού" τέρματος του Παναθηναϊκού, Γκιγέρμο Μολίνς, δεν έκρυψε την περηφάνεια για την ομάδα γράφοντας: "Περήφανος για αυτή την ομάδα".



Αντρικά!!!

A post shared by Dimitris Kourbelis (@kourbe_25_) on


Best way to end the season! #pao

A post shared by Robin Lod (@rollilod) on


Proud of this team!

A post shared by Guillermo Molins (@guillemolins8) on


This team #panathinaikos #gate13

A post shared by Niklas Hult (@hult13) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ