ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ήθελα να δώσω ασίστ στον Λέτο"

Μπεργκ: "Ήθελα να δώσω ασίστ στον Λέτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Λέτο και αναφέρθηκε στα σχέδια που έχει για τον καριέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει ξαναπετύχει πέντε γκολ.

Απολύτως φυσιολογικά, τα πέντε γκολ που σκόραρε έδωσαν στον Μάρκους Μπεργκ τον τίτλο του MVP, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού με 6-1. Ο Σουηδός στράικερ αποκάλυψε ότι δεν έχει επαναλάβει παρόμοια επίδοση στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το που βλέπει το μέλλον του: "Εύχομαι του χρόνου να είμαι εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εδώ είμαι, φυσικά, μια χαρά".

Για την επίτευξη των πέντε γκολ: "Στην αρχή του αγώνα είχα μερικές ευκαιρίες που θα μπορούσα να τις μετατρέψω σε γκολ, άρα είμαι λίγο... απογοητευμένος που δεν σκόραρα περισσότερες φορές".

Για τη συνεργασία του με τον Λέτο: "Στο δεύτερο γκολ έψαξα τον Λέτο, ήθελα να του δώσω μία ασίστ. Αλλά ήταν πολύ πίσω... Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, και άξιζε ένα γκολ. Ελπίζω να φυλάξει αυτή την όρεξη που είχε σήμερα για τα πλέι οφ".

Για το αν έχει επαναλάβει την επίδοση στο παρελθόν: "Πρώτη φορά πετυχαίνω πέντε γκολ. Το ρεκόρ μου ήταν τέσσερα. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Να τα πάμε καλά".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ