ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είναι μοναδική επίδοση τα 5 γκολ"

Μπεργκ: "Είναι μοναδική επίδοση τα 5 γκολ"

Ο Μπεργκ παρέλαβε τα βραβείαMVP καιBest Goalτης 30ης αγωνιστικής, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει ταplayoffsαν παρουσιαστεί όπως είναι… τώρα.

O Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε την Πέμπτη (21/4) τα βραβεία τουMVP αλλά και τουBest Goal της 30ης αγωνιστικής, για την εμφάνιση και τα πέντε τέρματα που σημείωσε στο 6-1 του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού και το δεύτερο γκολ του στο εν λόγω παιχνίδι αντίστοιχα, στον διαγωνισμό που διοργανώνουν ηSuper LeagueΕλλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και ηNOVA.

Η βράβευση του Σουηδού επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από το μέλος του προπονητικού επιτελείου του «τριφυλλιού», Νταβίντ Μέντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για τη βράβευση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχεις σε κάθε παιχνίδι την ευκαιρία να σκοράρεις πέντε γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα».

Για τα πέντε γκολ που πέτυχε: «Είχα ένα προαίσθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν είχα πολλές ευκαιρίες. Υπήρχε καλή κίνηση στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα ερχόταν στο κατάλληλο σημείο. Πριν από το παιχνίδι δεν είχα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο 100%, όμως όσο κυλούσε το παιχνίδι, αισθανόμουν και καλύτερα. Σε κάποιες ημέρες, απλά το έχεις. Άλλες φορές βρίσκεσαι στη σωστή θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε κάποιον ή ο τερματοφύλακας κάνει μια επέμβαση μπροστά σου. Είναι μια από τις ικανότητες μου να προσπαθώ να βρίσκομαι στο σωστό σημείο όταν θα έρθει η μπάλα».

Για το αν ενισχύει την αυτοπεποίθησή του αυτή η επίδοση: «Προσπαθώ να μένω ήρεμος. Είτε σκοράρω, είτε όχι, πάντα γνωρίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο σκοράρισμα. Προσπαθώ να βρίσκομαι στη σωστή θέση, όμως κάποιες φορές η μπάλα είναι για λίγα εκατοστά στη λάθος θέση και κάποιες φορές έρχεται στα πόδια σου. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ. Φυσικά πρέπει να αποκτάς αυτοπεποίθηση όταν σκοράρεις, όχι όμως υπερβολική. Προσπαθώ να κάνω το ίδιο κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα και ελπίζω να έχω αυτοπεποίθηση, είτε σκοράρω, είτε όχι».

Για τα play offs: «Τώρα έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια και ελπίζω εγώ και οι συμπαίκτες μου να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση, όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια και τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε τα playoffs».

Μπεργκ: "Είναι μοναδική επίδοση τα 5 γκολ"

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Μέντες:

Για τη βράβευση του Μπέργκ: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος ως προπονητής, αλλά και πρώην συμπαίκτης του Μπεργκ, να τον βλέπω να αποδίδει φανταστικά. Είναι κάτι το ιδιαίτερο όταν πετυχαίνεις πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι και είναι πραγματικά όμορφο να κάθεσαι στον πάγκο και να τον απολαμβάνεις, αλλά και την ομάδα».

Για το πως θα περιέγραφε τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Μάρκους Μπεργκ: «Μπορεί να βρει πολύ εύκολα το γκολ. Προσπαθεί πάντα να βρει τον στόχο του. Υπάρχουν κάποιοι επιθετικοί που είναι "killers" μπροστά από την εστία και ο Μάρκους είναι ένας από αυτούς».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ