ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μου"

Μπεργκ: "Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μου"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ άφησε να εννοηθεί ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία του ματς με τη Skoda Ξάνθη.

Αν και χρονικά δεν υφίσταται πρόβλημα με την αναπροσαρμογή και την επέκταση του συμβολαίου του, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανυπομονεί να πληροφορηθεί ότι ο Μάρκους Μπεργκ την υπέγραψε.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία που κυκλοφόρησε το Σάββατο ότι απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι απομένει η ρύθμιση ορισμένων λεπτομερειών.

"Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις. Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά" απάντησε ο Σουηδός στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης".

Κατόπιν, υπογράμμισε για τη νίκη στη Λεωφόρο και τη δύσκολη έξοδο που ακολουθεί στη Βόρειο Ελλάδα: "Προηγηθήκαμε νωρίς και αυτό μας απελευθέρωσε. Σημειώσαμε 4 γκολ μετά από καιρό γιατί αυτή τη φορά εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Ξάνθη, αλλά πιστεύω ότι εάν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα νικήσουμε".

Καρέλης: "Όσο πιο ψηλά μπορούμε"

Κάθε ματς ξεχωριστά κατά τον Νίκο Καρέλη κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, με τις φιλοδοξίες ωστόσο όλων για κάτι καλό να υπάρχουν ξεκάθαρα.

Ο Έλληνας επιθετικός ακόμη τόνισε πως το τριφύλλι είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να το φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέλης:

"Έχουμε φιλοδοξίες και το δείξαμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, το ξέρουμε χρόνια τώρα και θέλουμε να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Δεν μένουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, μπορεί να κερδίσαμε σήμερα 4-0 αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ξάνθη για να τελειώσουμε καλά τα δύο παιχνίδια που απέμειναν. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει πολλούς τίτλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ