ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν ξέρω τους όρους, θέλω να μείνω"

Μπεργκ: "Δεν ξέρω τους όρους, θέλω να μείνω"
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες της πρότασης του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει.

Ένα από τα ανοικτά θέματα του Παναθηναϊκού είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάρκους Μπεργκ. Οι εκπρόσωποι του Σουηδού βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους των πρασίνων και όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς την τελική ευθεία.

Σε δηλώσεις του στην "Πράσινη" ο Μπεργκ τόνισε ότι δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες της πρότασης, αλλά επανέλαβε την πρόθεσή του να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

"Έχω δει και εγώ πως γράφονται πολλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συζητήσει με τον εκπρόσωπό μου ακόμα. Θα συναντηθούμε τις επόμενες ημέρες, δεν γνωρίζω τι περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο και τι όχι. Άρα δεν μπορώ να σχολιάσω. Θα συναντηθώ με τον μάνατζερ μου και θα δούμε.

Σίγουρα, από τη στιγμή που συζητάμε αυτή είναι η πρόθεσή μου. Θα δούμε τι θα προσφέρει ο σύλλογος και θα αποφασίσουμε το καλύτερο δυνατό και για εμένα και για τον Παναθηναϊκό" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ