ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν ξέρω που βασίζουν την καταγγελία"

Μπεργκ: "Δεν ξέρω που βασίζουν την καταγγελία"
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στην Σουηδία επανέλαβε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Φίρι ότι ποτέ δεν είπε όσα του προσάπτουν οι Δανοί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι ενώ αναφέρθηκε και στο εμετικό πανό που βγήκε στην ρεβάνς.

Η καταγγελία της Μπρόντμπι στην UEFA εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης στην Σουηδία με τον Μάρκους Μπεργκ να απαντάει σε σχετικές ερωτήσεις μετά την προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας ενόψει των αγώνων των προκριματικών. Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Expressen» όπου δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα έγιναν καθώς και για το εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι.

Για τις καταγγελίες του Φίρι:
"Μέσα στο ματς τα νεύρα είναι αυξημένα, όμως, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτοί έκαναν καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ και δεν μπορώ να καταλάβω που την βασίζουν".

Για το πανό με το πρόσωπο του στο γήπεδο των Δανών:
"Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Το αφήνω σε αυτούς. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στους ομίλους του Europa League".

Για τον Πίρι που δεν έδωσε το χέρι του στην έναρξη του αγώνα:
"Αυτό αφορά αυτόν. Εγώ ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς. Έκανα την καθιερωμένη κίνηση, έδωσα το χέρι μου σε όλους".

Για το αν έχει μιλήσει με κανέναν στην Εθνική για αυτό:
"Στην Εθνική κανείς δεν συζητά για αυτό. Έγινε μεγάλο θέμα από τα media. Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι".

Αφού πέρασαν λίγα λεπτά ακόμα με ερωτήσεις για το παιχνίδι με την Μπρόντμπι και τα όσα έγιναν ο Μπεργκ εκνευρίστηκε και είπε:
"Από την αρχή ζήτησα τον σεβασμό σας. Μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ