ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν ήταν η μέρα μου σήμερα, θα τα έχανα και πάνω στη γραμμή"

Μπεργκ: "Δεν ήταν η μέρα μου σήμερα, θα τα έχανα και πάνω στη γραμμή"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έκανε καλή εμφάνιση και πως ο ίδιος είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις έχασε. Ο Σουηδός μίλησε και για τον Εσιέν αλλά και τους πράσινους της νέας σεζόν.

Στην αστοχία του έριξε το φταίξιμο για την ισοπαλία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό να μην κρύβεται και να μην ψάχνει για δικαιολογίες.

Ο 29χρονος φορ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Εσιέν αλλά και την επόμενη σεζόν και τα ματς των προκριματικών.

"Κάναμε καλή εμφάνιση. Θα μπορούσα να είχα σκοράρει, αλλά δεν 'ήταν η μέρα μου σήμερα. Μπορεί να μην ήταν σημαντικό το ματς, αλλά ακόμα και πάνω στη γραμμή να ήτανε η μπάλα μπορεί να το έχανα. Δεν ήμουν καλά".

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να σκοράρει για να κάνει ρεκόρ καριέρας ή επειδή ήταν τα γενέθλια της κόρης του, είπε:
"Δεν ασχολούμαι καν με τα ρεκόρ μου. Ήταν η οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Έπρεπε να σκοράρω γιατί είχα ευκαιρίες που έπρεπε να τις τελειώσω".

Για το ότι ξεκίνησε βασικός μετά από καιρό:
"Τις προηγούμενες φορές δεν ήμουν καλά για να παίξω 90 λεπτά. Ενώ τώρα ήμουν σε θέση και αισθάνομαι ακόμα καλύτερα τώρα που μπόρεσα να παίξω ολόκληρο ενενηντάλεπτο"

Για την έλευση του Μίκαελ Εσιέν:
"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κάθε μεγάλος παίκτης είναι καλοδεχούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι ωραίο το γεγονός πως υπέγραψε σε μας".

Όσον αφορά στο τελευταίο ματς της σεζόν και την ερχόμενη σεζόν, τόνισε:
"Όπως πάντα, στόχος είναι η νίκη. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κρατήσουμε και πάλι το μηδέν στην άμυνα.
Για τη νέα σεζόν πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί. Ξέρουμε πως πρέπει να πηγαίνουμε καλύτερα από χρονιά σε χρονιά. Θα έχουμε σίγουρα κάποιες αλλαγές στην ομάδα και πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε υψηλούς στόχους".


Για την επόμενη σεζόν και τα ματς στην Ευρώπη:

"Πέρυσι φτάσαμε κοντά στην πρόκριση και φέτος ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί. Η ομάδα θα είναι πιο ώριμη η ομάδα του χρόνου, καθώς είμαστε δύο χρόνια μαζί. Ακόμα και οι νέοι είναι πιο έμπειροι και ξέρουν τι χρειάζεται για να πάμε στο επόμενο επίπεδο".

Ταυλαρίδης: "Θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο τη νέα σεζόν"

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης με τον Αστέρα και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το ματς με τους Αρκάδες, την αποχώρηση του Σίλντενφελντ αλλά και την έλευση του Εσιέν.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά το θετικό είναι ότι μπορέσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Μένει ένα ματς στον Ατρόμητο που θα πάμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά τη χρονιά".

Με το αν ήταν πετυχημένη ή όχι η φετινή χρονιά:
"Κατακτήσαμε την 1η θέση στα playoffs. Έχουμε βάλει ένα πλάνο τριετίας και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ' ευχήν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει πάντοτε για τη νίκη. Με τις κατάλληλες προσθήκες θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Φαίνεται πως η καινούρια σεζόν ξεκινάει με στόχο το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να ξεκουραστούμε. Το βασικότερο είναι οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν γρήγορα και να είναι από την αρχή της προετοιμασίας μαζί μας. Οι ομάδες χτίζονται σιγά- σιγά. Του χρόνου θα πάμε καλύτερα από φέτος".

Για την αποχώρηση του Σίλντενφελντ:
"Στεναχωρήθηκα που φεύγει, γιατί στο παρελθόν μόνο με 1-2 παίκτες είχα τέτοιο δέσιμο. Ίσως μονάχα με τον Αμπιντάλ. Με τον «Σίφο» βρισκόμασταν με κλειστά τα μάτια. Η ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο για να τον αντικαταστήσει".

Για το πως αλλάζει η ψυχολογία όταν έρχονται παίκτες σαν τον Εσιέν:
"Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα το δούμε αυτό στο γήπεδο".

Τριανταφυλλόπουλος: "Τεράστιος παίκτης ο Εσιέν"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος από την πλευρά του σημείωσε πως οι πράσινοι είχαν κίνητρο να πετύχουν το απόλυτο αλλά δεν το κατάφεραν και αναφέρθηκε στην ποιότητα του Εσιέν. Επίσης αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν και τι κρατάει αλλά και στην επόμενη χρονιά.

"Ακόμα και με την ισοπαλία πιστεύω πως παίξαμε καλά. Έχουμε άλλο ένα ματς να κοιτάξουμε. Σίγουρα πολύ θα σκεφτούν ότι δεν υπάρχει κίνητρο, αλλά για μας το να κάνουμε το απόλυτο στο playoffs ήταν ένα κίνητρο".

Για τον Εσιέν:
"Είναι τεράστιος παίκτης και περιμένουμε τη στιγμή που θα προπονηθεί μαζί μας και η ομάδα θα γίνει δυνατότερη".

Για το τι κρατάει από τη φετινή σεζόν:
"Τα πολλά λάθη που κάναμε, γιατί πρέπει να τα διορθώσουμε. Είδαμε ότι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε το στόχο μας δύο παιχνίδια πριν το τέλος. Η δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα φαίνεται, τα τρεξίματα φαίνονται, ειδικά τώρα που παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή".

Όσο για τα προκριματικά του Champions League είπε:
"Είναι πολύ μακριά. Θα κοιτάξουμε να τελειώσει το τελευταίο παιχνίδι και να είμαστε υγιείς, να κάνουμε διακοπές και να ξεκουραστούμε για να γυρίσουμε δυνατοί για τη σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ