ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική Σουηδίας"

Μπεργκ: "Από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική Σουηδίας"
Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του στον Τύπο της Σουηδίας αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του την οποία την συνδύασε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στην Σουηδία και το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να παίξει ως βασικός στην αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας εντός έδρας κόντρα στο Μαυροβούνιο, ως δίδυμο με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Επίθεση.

Ο Μπεργκ μίλησε στα μέσα της πατρίδας του αναφορικά με την κλήση του στην Εθνική την οποία και συνδύασε στον απόλυτο βαθμό με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά είπε αρχικά:

«Από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό ουσιαστικά είμαι σε όλες τις κλήσεις. Αν δεν είχα τον τραυματισμό και την ασθένειά μου φέτος, δεν θα έλειπα από καμία πιστεύω. Όταν ήμουν στο Αμβούργο, δεν ήμουν σε όλες τις κλήσεις αλλά τότε δεν ήμουν στο επίπεδο που έπρεπε για να βρίσκομαι εδώ».

Και πρόσθεσε λέγοντας:

«Σε σύγκριση με τον Λάγκερμπακ είμαστε περισσότερο ενωμένοι, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τους παίκτες. Ποια είναι η ποιότητα που είχαμε τότε και ποια είναι τώρα. Τώρα, έχουμε κι αρκετούς τραυματισμούς και κάποιοι νέοι παίκτες έχουν μπει στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν εναλλαγές στις αποστολές».

Σε ερώτηση για το αν έχει νιώσει ότι έπρεπε να κληθεί και δεν έγινε αυτό, απάντησε κατηγορηματικά:
«Όχι, δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο».

Για το πώς θα παίξει με τον Ζλάταν, ανέφερε:
«Χρειαζόμαστε αρκετή κίνηση στην περιοχή, όταν θα περιμένουμε τη μπάλα. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τα άκρα και να μην «κολλήσουμε» στον σφιχτό τους άξονα. Ο ρόλος μου θα είναι να τραβήξω τους αμυντικούς και να ανοίξω χώρους. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι όταν ο Ζλάταν έχει τη μπάλα και να προσπαθήσουμε να του δώσουμε χώρο».

Ο Χάμρεν για τον Μπεργκ

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός του συλλόγου Έρικ Χάμρεν ο οποίος μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του Μπεργκ με την Εθνική Σουηδίας λέγοντας: "Είναι ένας παίκτης που είναι καλός με την μπάλα. Δεν είναι ένας winger, παρόλο που μπορεί να παίξει εκεί. Η καλύτερη του θέση όταν είναι ένας από τους δυο επιθετικούς. Νομίζω ότι ήταν επικίνδυνος κόντρα στην Νορβηγία και δεν ήταν τόσο επικίνδυνος στα ματς με Μολδοβία και Ιράν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ