ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερδέματα με τον Γουακάσο

Μπερδέματα με τον Γουακάσο

Ο Γουακάσο ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ότι έρχεται το Σάββατο (9/7), σε συνέντευξη στη Γκάνα υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει και οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στην Έλτσε!

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περιπλέκεται η υπόθεση του Μουμπάρακ Γουακάσο... Στον Παναθηναϊκό περίμεναν την άφιξη του Γκανέζου χαφ στην Αθήνα την Τετάρτη (6/7) και του είχαν αποστείλει αεροπορικά εισιτήρια, όμως εκείνος δεν ήρθε και επικαλέστηκε πρόβλημα με το διαβατήριο του, το οποίο διαπίστωσε κατά την επιβίβαση του.

Ωστόσο, η δικαιολογία που προέβαλλε, αντικρούεται από τη συνέντευξη που παραχώρησε την ίδια μέρα σε τηλεοπτικό σταθμό της Άκρα. Ο Γουακάσο μίλησε στην εκπομπή "Sports File" του καναλιού "Metro TV" και η συνέντευξη προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/7). Διότι επρόκειτο για προγραμματισμένη παρουσία στην εκπομπή που είχε προαναγγελθεί μέρες πριν, έστω και δεν ήταν στο στούντιο.

Ο Γουακάσο επικεντρώθηκε στην Εθνική ομάδα της Γκάνας, αλλά δεν έλειψαν οι αναφορές στο μέλλον του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε προχωρημένη τη διαπραγμάτευση, ενώ έκανε λόγο για προσφορές από την Ισπανία, οι οποίες τον απασχολούν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν νεότερη ενημέρωση από τον Γουακάσο ότι θα μεταβεί στην Αθήνα στη διάρκεια του προσεχούς Σαββατοκύριακου (9-10/7), ωστόσο την ίδια στιγμή Γκανέζοι δημοσιογράφοι, που διατηρούν επικοινωνία μαζί του, υποστήριζαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει για την Ισπανία!

Για να συμπληρωθούν τα... παράξενα, η γκανέζικη ιστοσελίδα "Footballmadeinghana.com" με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ισχυρίστηκε ότι ο Γουακάσο έχει επαφές με στελέχη της Έλτσε, προκειμένου να συνεργαστούν ξανά.

Πλέον, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για την αλήθεια, ενώ και τα λεγόμενα του Γκανέζου χαφ δεν πείθουν απόλυτα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί. Οι επιφυλάξεις τους δικαιολογούνται από την ασυνέπεια του 26χρονου παίκτη και απλώς αναμένουν την κατάληξη.

Επιπροσθέτως, μέχρι στιγμής ο Γουακάσο δεν έχει αποδεσμευτεί, αφού οι συζητήσεις του ατζέντη του με τους διοικούντες την Ρουμπίν Καζάν δεν έχουν τελεσφορήσει. Επομένως, ούτε ο ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει με άλλη ομάδα, προτού λυθεί το ισχύον συμβόλαιο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ