ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μπάσιμο" της Σεντ Ετιέν για Γκαμπριέλ Σίλβα

Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Gabriel Silva, left, and Lazio's Dusan Basta go for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Δημοσιεύματα στην Γαλλία αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν έχει κινηθεί για τον Γκαμπριέλ Σίλβα και θα τον ανακοινώσει μαζί με τον Κατράνη το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Γκαμπριέλ Σίλβα από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ολοκληρωθεί παρά την όποια συμφωνία είχε υπάρξει τις προηγούμενες μέρες τόσο με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο όσο και με την Ουντινέζε και δεν αποκλείεται τελικά ο αριστεροπόδαρος μπακ να "χαθεί" για το τριφύλλι.

Αυτό αν λάβουμε υπόψη και τα όσα γράφουν οι Γάλλοι για "μπάσιμο" της Σεντ Ετιέν που έχει κινηθεί για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Σίλβα και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα ή το αργότερο την Τρίτη να τον κάνει δικό της.

Τα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρονται σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση των "στεφανουά" με την έλευση των Κατράνη (από τον Ατρόμητο), Γκαμπριέλ Σίλβα και Ερνάνι. Τρεις μεταγραφές που όπως τονίζουν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη και θα έχουν ανακοινωθεί.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ψάξει αλλού για τον αριστερό μπακ που θα έρθει να πλαισιώσει τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ