ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μπαμ" και από τον Βέμερ εναντίον του Παναθηναϊκού

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI

Μέχρι και ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητά ο Γενς Βέμερ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση και το "τριφύλλι" πρέπει να έρθει σε διακανονισμό με τον Γερμανό.

Το ένα "αγκάθι" μετά το άλλο στον Παναθηναϊκό. Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται στην ΠΑΕ, που ψάχνει να βρει λύσεις. Στις 27 Σεπτεμβρίου η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δικαίωσε τον Γενς Βέμερ και υποχρέωσε το "τριφύλλι" να του δώσει το ποσό των 497.822,156€.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε έφεση, οι 66 μέρες που είχε προθεσμία είτε για συμφωνία, είτε για εξόφληση πέρασαν και έτσι ο Γερμανός αμυντικός πέρασε στην αντεπίθεση. Με αίτηση που κατατέθηκε την Τετάρτη (6/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητά "επιβολή και ενεργοποίηση ποινών στο υπαίτιο μέρος".

Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, τότε στους "πράσινους" θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένεται να προτείνουν διακανονισμό σε δόσεις, στις οποίες θα πρέπει να είναι συνεπής προκειμένου η υπόθεση να μην φτάσει σε επίπεδα... Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Ο Βέμερ κατέγραψε στον Παναθηναϊκό δέκα συμμετοχές όλες κι όλες, τη σεζόν 2015-2016. Οι τέσσερις ήταν στο πρωτάθλημα, οι τρεις στο κύπελλο και οι τρεις στην Ευρώπη. Από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ομάδα. Είναι σε επαφές με σύλλογο της Σουηδίας, είχε δύο προτάσεις από Ινδονησία, αλλά δεν θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτό το πρωτάθλημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ