ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαλτάκος: "Προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας"

Μπαλτάκος: "Προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για την πορεία των επαφών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού τονίζοντας το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ικανοποιημένος από την πορεία των επαφών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή εμφανίστηκε ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά" και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το όλο εγχείρημα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: "Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί (σ.σ. το είπε με χιουμοριστική διάθεση). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου. Με το γήπεδο ασχολείται ο γιος μου που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση.

Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ