ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαλτάκος: "Ο πρώτος κάνει τους άλλους να διαμαρτύρονται"

Μπαλτάκος: "Ο πρώτος κάνει τους άλλους να διαμαρτύρονται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Μπαλτάκος εξήγησε γιατί διαφωνεί με την πολιτική που έχει επιλέξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τόνισε ότι δεν αρμόζουν στο μέγεθος της ομάδας οι συνεχιζόμενες φωνές για τη διαιτησία.

Ήταν καταγεγραμμένο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος δεν συμφωνούσε με την ασκούμενη πολιτική από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σε σχέση με τη διαιτησία και τις ποδοσφαιρικές αρχές, ωστόσο η διαφωνία του είχε παραμείνει υπό τη μορφή ρεπορτάζ. Πλέον, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε δημοσίως τη διαφοροποίηση του και εξήγησε τους λόγους που δεν συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων.

Ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε ότι ο πρώτος δεν διαμαρτύρεται, αλλά δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να διαμαρτυρηθούν οι άλλοι και συμπλήρωσε ότι δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να φωνάζει διαρκώς.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεων του στο ραδιόφωνο του "Alpha":

- Έχω μάθει ότι είστε αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό;

"Ναι, στην ΠΑΕ".

- Αλλά ακούω ότι μάλλον θα φύγετε. Το διαβάζω στις πολιτικές εφημερίδες, για αυτό...

"Το ξέρω, το ξέρω. Το διαβάσατε στα “Παραπολιτικά”".

- Ναι...

"Το έβαλε στην πρώτη σελίδα, προχτές. Κοιτάξτε, οπωσδήποτε, έχω μία διαφορά αντιλήψεως σε σχέση με τους ανθρώπους που τώρα διοικούν την ΠΑΕ. Διότι εγώ έχω ανδρωθεί αθλητικά και παραγοντικά στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έχει έξι ευρωπαϊκά. Υπάρχουν αντιλήψεις, δόγματα και τάσεις τις οποίες δεν μπορώ, ούτε να τις ξεχάσω, ούτε να αλλάξω γραμμή και να δω τον Παναθηναϊκό σαν κάτι λιγότερο".

- Ποια είναι η αντίληψη που δεν σας βρίσκει σύμφωνο;

"Θα πω κάτι το οποίο έχω πει και δημόσια. Εγώ δεν πιστεύω ότι ούτε σκόπιμο είναι, αλλά ούτε και ταιριάζει στον Παναθηναϊκό να διαμαρτύρεται για οτιδήποτε. Δεν είναι σωστό και δεν κερδίζεις ποτέ τίποτα, όταν διαμαρτύρεσαι ας πούμε, για τη διαιτησία, ότι έχω μία άσχημη διαιτησία, διότι ο κόσμος...".

- Λένε κάποιοι πιο ειδικοί ότι αυτή είναι η κλασική ένσταση στην Ελλάδα, ότι για όλα φταίει ο διαιτητής...

"Η κλασική. Αυτό όμως τι γίνεται; Όταν λες ότι φταίει ο διαιτητής, πάει να πει ότι δεν φταίνε οι παίκτες, δεν φταίει ο προπονητής και δεν φταίει η διοίκηση. Αυτή είναι μία στάση που μπορεί να σε βγάλει για μία Κυριακή. Δεν μπορεί να σε βγάλει για μακρό χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να σε οδηγήσει στην πρώτη θέση. Αυτός που δικαιούται την πρώτη θέση, δεν διαμαρτύρεται ποτέ για τίποτα, αλλά δημιουργεί τέτοιες συνθήκες ώστε να διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιβάλλον Μπαλτάκου διαψεύδει τα περί Ρώσου
Χωρίς τους Αλαφούζο, Μπαλτάκο η κοπή της πίτας
Παραμένει αποστασιοποιημένος ο Μπαλτάκος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ