ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαλτάκος: "Δεν θα θέσω υποψηφιότητα"

Μπαλτάκος: "Δεν θα θέσω υποψηφιότητα"

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος επανέλαβε ότι οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθούν κανονικά και ο ίδιος δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο.

Παρά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μπαλτάκος δεν μεταβάλλει το πλάνο του. Ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου επανέλαβε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα, ενώ αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο γηπεδικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ":

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη: "Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκα ότι δεν προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα. Το είχαμε ανακοινώσει. Οι εκλογές είναι ορισμένες για τις 27 του μήνα. Θεωρούμε ότι θα υπάρχει απαρτία και πως θα γίνουν κανονικά"

Για το αν πίστεψε ότι οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το γήπεδο στο Γουδή αποτελεί ένα προεκλογικό τρικ: "Σαν πολίτης το σκέφθηκα. Όμως σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού όταν σε καλεί η Κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο, μπορώ μόνο καλόπιστα προσέλθω σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάτι άλλο βρίσκεται από πίσω. 

Πράξαμε τα δέοντα. Έχουμε φέρει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό το έργο αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω –φυσικά- ποια θα είναι η συνέχεια. Εδώ θέλω να κάνω ένα σύντομο πολιτικό σχόλιο. Αν υποθέσουμε ότι ήταν μια δέσμευση με προεκλογικό χαρακτήρα, ας ρωτήσουμε έναν Παναθηναϊκό τότε, αν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ λόγω του γηπέδου στο Γουδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολιτικό όφελος από μια τέτοια κίνηση. 

Λίγο μετά το Πάσχα έγινε μια σύσκεψη. Ο κ.Φάμελος ανακοίνωσε ότι το γήπεδο πρόκειται να γίνει μέσω ενός ευρύτερου προγράμματος ανάπλασης της Αθήνας. Συνεπώς το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο του. Από την στιγμή που υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και δεν θα βασίζεται απλώς σε ένα προεδρικό διάταγμα θα υπάρχει η νομική θωράκιση".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ

Υπολογίστε το μέρισμα που δικαιούστε

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για ανέργους, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία - Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα - Πότε ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα για τους δικαιούχους

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24