ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνουν 5.000.000 ευρώ από τον Αλαφούζο

Μπαίνουν 5.000.000 ευρώ από τον Αλαφούζο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τακτική Γενική Συνέλευση προβλέπεται η προκήρυξη νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου για τον Ιανουάριο. Μπαίνουν 5.000.000 ευρώ από τον Αλαφούζο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην παναθηναϊκή πραγματικότητα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να εγκαταλείψει. Αντίθετα, θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ και έχει αποφασίσει να το αποδείξει στην πράξη.

Αμέσως μετά την κάλυψη της τρέχουσας Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (προκηρύχτηκε στις 31 Αυγούστου), ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, θα προκηρυχθεί νέα. Στις 31 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων και μεταξύ άλλων, έχει στη θεματολογία της την προκήρυξη ΑΜΚ, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εισροή κεφαλαίων στο ταμείο αφορά και τη μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού, πέραν της τήρησης των διακανονισμών και της αποπληρωμής των οφειλομένων. Διότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα εισπραχθούν οι δόσεις από τη Nova και τα μπόνους από το Europa League, οπότε υπάρχουν διαθέσιμα έσοδα για τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Υπολογίζοντας τα νούμερα, η άμεση χρηματοδότηση από τον Αλαφούζο θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, για τη σεζόν 2016 – 2017. Το συνολικό ποσό δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς, επειδή πολλές υποχρεώσεις πληρώνονται μέσω του ΣΚΑΪ ή άλλων διόδων του εφοπλιστή και δεν φαίνονται στον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, θα διενεργηθούν όλες οι διαδικασίες που απορρέουν από το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων της εταιρίας, όπως οι οικονομικοί και διοικητικοί απολογισμοί, η έγκριση συμβάσεων και η εκλογή της ελεγκτικής επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπουμάλ: "Δουλευταράς, δίκαιος και επιτυχημένος ο Ουζουνίδης"
Αποστολάκης: "Ο Πάουλο Σόουζα έπαιρνε 3.000.000 ευρώ και κορόιδευε"
Λουντ: "Να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του Ουζουνίδη"
Ουζουνίδης: "Θα μας δώσει χρόνο αυτή η νίκη να γίνουμε καλύτεροι"
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Κανείς δεν περίμενε κάτι παραπάνω
Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ, χειροκρότημα για Ουζουνίδη
Photostory από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ