ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει την Πέμπτη ο Μαυρίας, παίζει με Λάτσιο ο Μπεργκ

Μπαίνει την Πέμπτη ο Μαυρίας, παίζει με Λάτσιο ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται την Πέμπτη να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ ο Μάρκους Μπεργκ θα πάει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με την Λάτσιο.

Ο Χάρης Μαυρίας θα παραμείνει οριστικά και αμετάκλητα στον Παναθηναϊκό μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στην Σάντερλαντ και την Πέμπτη αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση του Τριφυλλιού.

Κάτι που δεν έγινε την Τετάρτη το απόγευμα αλλά θα γίνει τελικά την Πέμπτη με τον νεαρό άσο που έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του να τίθεται στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ όπως διαβεβαίωνε το ιατρικό τιμ έχει αποφύγει οριστικά το χειρουργείο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα δώσει επιπλέον βάρος στην φυσική κατάσταση προκειμένου να έρθει στην ίδια κατάσταση με τους συμπαίκτες του και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου το πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Στόχος είναι να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά απόλυτα έτοιμος θα είναι στα τέλη Αυγούστου.

Παίζει με την Λάτσιο ο Μπέργκ

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα νέα από την προπόνηση ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Μάρκους Μπεργκ να έχει ανεβάσει ρυθμούς και να ετοιμάζεται για το φιλικό με την Λάτσιο την Κυριακή. Ο Σουηδός επιθετικός μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των πράσινων όλες αυτές τις μέρες, έχει ανεβάσει ρυθμούς και ήρθε η ώρα να παίξει με την φανέλα του Τριφυλλιού.

Αντίθετα δεν θα αγωνιστεί ο Χουχούμης ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ ο Αποστολόπουλος κάνει ακόμα μόνο περπάτημα.

Οι Μπαϊράμι και Σταματάκης θα το παλέψουν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή στην προπόνηση που θα γίνει στην Λεωφόρο. Ο μεν Σουηδός έχει ένα πρόβλημα στο ισχύο και την Τετάρτη έκανε πρόγραμμα με τον γυμναστή ενώ ο Σταματάκης έχει ακόμα τις ενοχλήσεις στην μέση.

Στις δυο προπονήσεις της Τετάρτης οι πράσινοι το πρωί ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και το απόγευμα ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής «5-2». Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ταχύτητες και τελειώματα καθώς και παιχνίδι δύο εναντίον δύο και τρεις εναντίον τριών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ