ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει στο αεροπλάνο για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Μπαίνει στο αεροπλάνο για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (14/7) αναμένεται στην Αθήνα ο Λουτσιάνο ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Η υλοποίηση της μεταγραφής του Λουτσιάνο για τον Παναθηναϊκό φτάνει σε αίσιο τέλος με τον 24χρονο Βραζιλιάνο τις επόμενες ώρες να μπαίνει στο αεροπλάνο με σκοπό να έρθει στην Αθήνα για περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η συμφωνία του.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης επήλθε συμφωνία και με την πλευρά της Κορίνθιανς και πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους και το "OK" για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Κάτι που επιβεβαιώνει και η πράσινη ΠΑΕ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Φυσικά αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό και τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ήθελε διακαώς τον ποδοσφαιριστή ώστε να ενισχυθούν οι πράσινοι μεσοεπιθετικά.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος δεν προλαβαίνει να ταξιδέψει στο Τέχελεν καθώς αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (το νωρίτερο), Παρασκευή (το αργότερο) και ουσιαστικά από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες στην Αθήνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΓΙΑ ΧΑΝΤ

Εν τω μεταξύ Δημοσίευμα της Bild φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμα όνομα καθώς αναφέρει ότι οι πράσινοι και και η δευτεραθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση του Άαρον Χαντ.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται κατά βάση πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα.

Ο 30χρονος Γερμανός με αγγλική καταγωγή επιθετικός ανήκει στο Αμβούργο αλλά δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φέτος είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει εξαιρετικό βιογραφικό έχοντας αναδειχτεί στη Βέρντερ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2014 και μετά από ένα χρόνο στη Βόλφσμπουργκ πήγε το 2015 στο Αμβούργο. Συνολικά έχει 275 συμμετοχές στην Bundesliga με 53 γκολ και 44 ασίστ.

Ο ατζέντης του, Γκόρντον Στίπιτς, δήλωσε στην Bild: «Είμαστε σε καλές συζητήσεις», χωρίς να διευκρινίσει με ποια πλευρά είναι αυτές.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του να έχει βάλει στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό απλά θέλοντας να αποσπάσει ότι το δυνατόν καλύτερο για τον πελάτη του.

Photo Credits: Leganes Twitter

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ