ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: "Πιστεύω πως θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Μουνιέ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως κάτι θα γίνει στο τέλος με τον Παναθηναϊκό.

Την αισιοδοξία του πως στο τέλος κάποιος θα βρεθεί κάποιος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο δήλωσε ο Άντονι Μουνιέ στις δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο

Ο Γάλλος επιθετικός επίσης έδωσε συγχαρητήρια και έβγαλε το καπέλο σε όσους κρατούν όρθιο το τριφύλλι έως τώρα και ακόμη μίλησε για την αποχή που ήταν ομαδική απόφαση αλλά και πως οι πράσινοι φώναξαν παρών στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου καθώς πήραν μια μεγάλη νίκη.

"Είμαστε μια ομάδα με σούπερ παιδιά! Τα προβλήματα δεν είναι κάτι νέο. Εμείς σε αυτό τον αγώνα φωνάξαμε παρών σήμερα και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. υπολείπονται τέσσερα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και ο σκόπος μας είναι η πέμπτη θέση. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και νωρίτερα αλλά ο Ατρόμητος παρέμενε μια καλή μια δυνατή ομάδα".

Πως θα χαρακτήριζες την απόδοση τη δική σου, έχεις βρει το 100% του εαυτού σου;
"Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δέκα μέρες, προσπαθούσα να συνέλθω από τον τραυματισμό μου. Είναι ένα θέμα που είδαμε με τον προπονητή, πλέον είμαι καλά και 100% έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Υπολείπονται κάποια ματς και όπως είπα σκοπός μας είναι να κάνουμε το παν για την πέμπτη θέση όπως ξανά είπα".

Στην αρχή της εβδομάδας έγινε κάτι πρωτόγνωρο για τον Παναθηναϊκό, η αποχή, θα ήθελα το σχόλιο σου;
"Όλοι μαζί οι παίκτες αποφασίσαμε την αποχή. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως παραμένουμε όμως όλοι ενωμένοι. Πήραμε αυτή την απόφαση γιατί κάτι έπρεπε να γίνει. Σήμερα είδαμε πως είμαστε δεμένοι και ενωμένοι και μάχεται για τον ιστορικό αυτό σύλλογο και τους φιλάθλους.

Όσο για τον προβληματισμό, ναι υπάρχει. Αλλά όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας. Αυτό είναι το πάθος μας, αυτό που μας αρέσει να κάνουμε. Ζητήσαμε κάποια πράγματα, θέλω να πιστεύω πως αυτά θα βελτιωθούν και κάτι θα γίνει".

Σκέφτεσαι το μέλλον σου, μετράς τις ημέρες για το τι θα γίνει στην επόμενη μέρα;
" Έχω εμπιστοσύνη και είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα αφεθεί έτσι. Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Αυτό το οποίο πρέπει αν πω είναι ότι βγάζω το καπέλο σε όλους και τους συγχαίρω, τους υπαλλήλους, τους συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, όλους όσους πλαισιώνουν την ομάδα, κάνουν το παν για να παραμείνει όρθιος ο Παναθηναϊκός. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει αυτή την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ