ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: "Μίλησα με Σισέ, Γκοβού, Μπουμσόνγκ"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Δηλώνει "μαχητής", αισιόδοξος ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, διατεθειμένος να αγωνιστεί όπου αποφασίσει ο προπονητής του. Ο Αντονί Μουνιέ πήρε τη φανέλα με το Νο "10" και ήταν αποκαλυπτικός στη Νοva.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου Γάλλου που έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια είναι οι εξής...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντονί Μουνιέ στην κάμερα της Nova:

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Ήμουν καλά στην Ιταλία, αλλά όταν είδα τη θέληση που είχε ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του, με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα».

Για το πώς βρήκε τα πράγματα στην ομάδα: «Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ρώτησα κάποιους παίκτες που είχαν περάσει από την ομάδα και μου το επιβεβαίωσαν».

Για το ποιους ρώτησε: « Τον Σισέ, τον Μπουμσόνγκ και τον Γκοβού».

Για το πού προτιμά να αγωνίζεται: “Στην καριέρα μου έπαιξα περισσότερο στα αριστερά, ενώ στην Ιταλία όταν πήγα με έβαλαν δεξιά. Σήμερα με το να έχω την εμπειρία και των δύο πλευρών νομίζω ότι μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε πλευρά κι αν μου πει ο προπονητής. Αν βρίσκομαι στα αριστερά με βοηθάει ώστε να κινηθώ και προς το κέντρο, ενώ αντίθετα αν βρίσκονται στα δεξιά με βοηθάει να έχω καλύτερο σουτ”.

Για το ότι φορά τη φανέλα με το «10»: “Ξέρω ότι αυτό το νούμερο το έχουν φορέσει μεγάλοι παίκτες, αλλά δε θα δώσω στο νούμερο μεγαλύτερη σημασία απ' αυτή που έχει. Αυτό δεν θα μου δώσει περισσότερη πίεση απ' αυτή που έχω έτσι κι αλλιώς. Θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτό το νούμερο και θα το τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο”.

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός:
“Δεν έχω δει ακόμα όλες τις ομάδες, αλλά μου είχαν πει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ξέρω ότι μεγάλοι παίκτες οι οποίοι ήρθαν δεν τα πήγαν καλά γιατί πίστευαν ότι είναι εύκολο πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι. Εγώ είμαι μαχητής, τα δίνω όλα στο γήπεδο και ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα δούμε στο τέλος μέχρι πού θα φτάσουμε. Ενδεχομένως η ομάδα να ξεκίνησε με καθυστέρηση τη θετική πορεία της, αλλά μπορούμε πολύ γρήγορα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να στοχεύσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γιατί όχι;”

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος: “Αυτό ενδεχομένως να είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν την ίδια θέληση. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βάζει υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Ακόμα κι αν δεν το κατακτήσουμε θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε πολύ κοντά. Αν όχι φέτος, τότε σίγουρα του χρόνου. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες και ελπίζω ότι θα πάμε πολύ καλά. Ήδη είδατε ότι κάναμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ελπίζω και πιστεύω στην ανάταση της ομάδας”.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Mου είπαν ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο παρελθόν η ομάδα είχε δυσκολίες σε αυτό το γήπεδο, όμως εμείς πάμε για την νίκη. Τουλάχιστον αν δεν κερδίσουμε, να μην χάσουμε. Εγώ όμως μπαίνω στο γήπεδο πάντα για την νίκη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ