ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: "Με βοήθησε ο Παναθηναϊκός θα τον βοηθήσω και εγώ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Μουνιέ μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού που τον φέρνει κοντά στην πρώτη πεντάδα, το γκολ του και τη δική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας με τον Άντον Μουνιέ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση του τριφυλλιού.

Ο Γάλλος επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη κάμερα της "NOVA" για το γκολ του, ανάμεσα σε τέσσερις αντίπαλους, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το επερχόμενο ντέρμπι.

Δεν θέλησε να σχολιάσει καθόλου όμως την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και τα όσα τους είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

Όμορφο γκολ και γεμάτη εμφάνιση;
"Ευχαριστώ. Μετά από πολύ καιρό γιατί είχα καιρό να παίξω αν και δεν ήμουν στο 100% ήθελα να παίξω και να βοηθήσω να συνεχίσουμε με νίκη όπως στη Λάρισα. Για να πάμε πιο κοντά στην πεντάδα. Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική και πιστεύω ότι όλα πηγαίνουν καλά και συνεχίζουμε".

Για αυτό έτρεξες να αφιερώσεις το γκολ στους φυσιοθεραπευτές τις ομάδας μετά το γκολ σου, επειδή έμεινες αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων;
"Ακριβώς θεωρώ ότι έκαναν μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι στην καριέρα μου για πρώτη φορά είχα έναν τόσο μακροχρόνιο τραυματισμό. Τους είχα πει ότι αν σκοράρω θα πάω μαζί τους να πανηγυρίσω. Είναι στην σκιά τη δική μας αλλά είναι συνέχεια δίπλα μας".

Μας είχες συστηθεί στη Λιόν μετά έπαιξες καλά στην Γαλλία αλλά σε χάσαμε όταν πήγες στην Ιταλία, θεωρείς ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα για σένα εδώ στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;
"Ακριβώς. Στην Ιταλία η πρώτη σεζόν πήγε καλά. Μετά έγινε μια αλλαγή προπονητή και παραγκωνίστηκα. Έπρεπε να δουλέψω καλά πνευματικά. Σε μια δύσκολη στιγμή ο Παναθηναϊκός μου έτεινε το χέρι και εγώ είμαι εδώ για να τον βοηθήσω. Τα τριάντα χρόνια δεν είναι μια μεγάλη ηλικία και θα είμαι εδώ για να προσφέρω όσο μπορώ και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου".

Στο παρελθόν έχεις βρεθεί αντίπαλος ξανά με τον Κέβιν Μιραλάς σε ντέρμπι της Λιόν με την Σεντ Ετιέν, όπως θα γίνει τη Κυριακή, θες να του στείλεις ένα μήνυμα;
"Δεν έχω να στείλω κανένα μήνυμα σε κανέναν. Θα πω ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τη Κυριακή. Και μετά την επικράτηση στη Λάρισα και τη σημερινή νίκη έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς. Όλοι οι συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό μου έχουν μιλήσει για τη σημασία των ντέρμπι. Τα ντέρμπι δεν είναι κάτι το οποίο παίζεις αλλά έναν αγώνα τον οποίο κερδίζεις".

Θα ήθελα να μας πεις ένα σχόλιο για την ανακοίνωση που βγάλετε οι παίκτες αλλά και τα όσα σας είπε ο πρόεδρος της ομάδας;
"Ουδέν σχόλιο δεν έχω να κάνω πάνω στο σχόλιο αυτό".

Πριν από λίγα χρόνια ο Πιέλ σε είχε χαρακτηρίσει γρήγορο, σκληρό και δυνατό, νιώθεις σε αυτήν την κατάσταση πάλι;
"Ήμουν νέος τότε και αισθανόμουν δυνατός, σήμερα αισθάνομαι δυνατότερος. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κάνω την ίδια καλή εμφάνιση με αυτή που έκανα απόψε".

Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, περικυκλωμένος από τέσσερις, πως την είδες τη γωνία;
"Μου έμαθαν από τότε που ήμουν μικρός πως να διεισδύω στην περιοχή. Όταν μπαίνω στην περιοχή εγώ είμαι αυτός που αποφασίζω και οι αμυντικοί έχουν το φόβο μήπως μου κάνουν πέναλτι. Με ένα γρήγορο σουτ ο γκολκίπερ δεν μπορούσε να αντιδράσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ