ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μούτσι: "Ρωτήσαμε τον Μάρκους και μας είπε ότι μπορεί να παίξει"

Μούτσι: "Ρωτήσαμε τον Μάρκους και μας είπε ότι μπορεί να παίξει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο Μούτσι, υποστήριξε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα με την Σταντάρ πως ο Σουηδός δεν ήθελε να χάσει την αναμέτρηση με τους Βέλγους.

Ο Ρομπέρτο Μούτσι, άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός που παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σε ερώτηση γιατί έπαιξε ο Μπεργκ ενώ είχε ενοχλήσεις πριν την αναμέτρηση υποστήριξε πως ο Σουηδός άσος το πήρε πάνω του λέγοντας πως μπορεί να αγωνιστεί.

Παράλληλα σημείωσε πως ο φορ των πράσινων δεν έχει κάτι σημαντικό αν και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Όσο για το παιχνίδι στάθηκε στο πρώτο γκολ.

Τι πήγε στραβά απόψε για τον Παναθηναϊκό και γνώρισε μια βαριά ήττα με 3-0 από την Σταντάρ;
"Θα έλεγα ότι δεχθήκαμε γκολ από τα 35 μέτρα, το δεύτερο μπορείς να το θεωρήσεις και οφσάιντ. Η δική μας ομάδα είχε περισσότερες ευκαιρίες. Χάσαμε και τον Μπεργκ, βγήκε και ο Εμποκού. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είδατε και εσείς πως εξελίχθηκε".

Από τη στιγμή που δεν δικαιώθηκε η επιλογή να παίξει ο Μπεργκ, πως υπήρξε η απόφαση από το τεχνικό τιμ ή τον ίδιο τον παίκτη να ρισκάρει από τη στιγμή που ακολουθούσε και το ντέρμπι; "Ρωτήσαμε τον Μάρκους πως αισθανόταν και μας είπε ότι θα μπορούσε να παίξει. Ξέρουμε ότι ο Μάρκους είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να παίζει".

Υπάρχει κάποιο νεότερο για την κατάσταση του Μπεργκ;
"Ναι μπορώ να σας πω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ