ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μούτσι: "Έχουμε τριετές πλάνο με τον Στραματσόνι"

Μούτσι: "Έχουμε τριετές πλάνο με τον Στραματσόνι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομπέρτο Μούτσι μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ρομπέρτο Μούτσι απολαμβάνει σεβασμού στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως εάν δεν ήταν ποτέ από τα πρώτα ονόματα. Ο συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην ιστοσελίδα "messaggeroveneto", στην έκδοση που ασχολείται με την Ουντινέζε.

Το κύριο μέρος της συνέντευξης του αναλώθηκε στην Ουντινέζε, για τον νέο προπονητή, Τζίτζι Ντελ Νέρι, τα αποτελέσματα της στη Serie A και τη φιλοσοφία που έχει υιοθετηθεί στο Φρίουλι, καθώς και για τη δική του ζωή και τους δύο γιους του, οι οποίοι παίζουν ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων, ο Μούτσι αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, την άποψη του για τον 39χρονο προπονητή, την Εθνική ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Έχουμε αναλάβει με τον Αντρέα Στραματσόνι ένα τριετές πλάνο. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, ένα βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό" ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μούτσι για τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα, αναφέρθηκε στη Superleague και στο πρωτάθλημα: "Το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου με παίκτες που είναι καλοί τεχνικά και σωματικά. Η Εθνική Ελλάδος πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά ήδη συνέρχεται".

Κατόπιν, ο Μούτσι εξήγησε πως άρχισε η συνεργασία του με τον Στραματσόνι: "Όταν ήταν στις ακαδημίες της Ρόμα, εγώ ήμουν στους μικρούς και παρακολουθούσα τις προπονήσεις του. Στη συνέχεια πήγε στην Ίντερ και μετά στην Ουντινέζε. Απορώ κι εγώ γιατί έφυγε από την Ουντινέζε. Τώρα που συνεργάζομαι μαζί του θεωρώ πως ένας προπονητής σαν τον Αντρέα θα ήταν ιδανικός για την Ουντινέζε".

Πρόσθεσε για τον Στραματσόνι: "Στην Αθήνα τον εκτιμούν. Είναι 40 χρονών και έχει ήδη δουλέψει σε Ίντερ, Ουντινέζε και Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως είναι καλός. Ίσως κάποια μέρα του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στην Ουντινέζε".

Οσογια την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: "Ειλικρινά, δεν είναι εμφανής η κρίση. Μένουμε λίγο έξω από το κέντρο, αλλά το προπονητικό κέντρο είναι πολύ όμορφο, οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους και το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ