ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνος πρώτος μετά από 4,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Μόνος πρώτος μετά από 4,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός πανηγυρική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη σεζόν 2011-12 και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου 2012 είχε να βρεθεί το τριφύλλι μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η 6η αγωνιστική έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απομένει μόνο το ματς της Ξάνθης με τον Ατρόμητο το οποίο όμως δεν θα παίξει ρόλο στον βαθμολογικό πίνακα σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη θέση, και ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος με δέκα βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και αυτό είχε να συμβεί περισσότερα από τέσσερα χρόνια καθώς η τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό ήταν στις 18 Φεβρουαρίου του 2012 και μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-12.

Σε εκείνο το παιχνίδι το τριφύλλι είχε νικήσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-0 και είχε φτάσει τους 54 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα στην Λεωφόρο στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που κέρδισε πέρασε και πάλι μπροστά με 55 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 54.

Άρα οι πράσινοι έχουν να βρεθούν μόνοι πρώτοι από τις 18 Φεβρουαρίου 2012. Έχουν περάσει 4,5 χρόνια ή 1688 μέρες μέχρι σήμερα που είναι ξανά στην κορυφή μόνοι τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ